Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Mirel Rădoi caută a doua victorie pe banca naționalei » La amicalul România- Belarus pariem fără risc!

mirel-radoi-cauta-a-doua-victorie-pe-banca-nationalei-»-la-amicalul-romania-belarus-pariem-fara-risc!

Miercuri de la ora 19:00 pe „Ilie Oană” din Ploiești va avea loc amicalul dintre România și Belarus.

Bookmakerii ne dau favoriți la victorie!

„Tricolorii” sunt favoriți la pariuri în acest test având o cotă de 1.60 pentru a se impune. De notat ar fi că România este neînvinsă în istorie cu Belarus: din 5 jocuri (4 oficiale și unul amical), „tricolorii” au bifat 3 victorii, celelalte două meciuri terminându-se nedecis.

Testul de la Ploișeti va fi ultimul pe care cele două representative îl vor susține în weekend în grupele din care fac parte în Liga Națiunilor unde România ocupă locul 3 în Liga B Grupa 1 cu 4 puncte iar Belarus locul 1 în Liga C Grupa 4 cu 7 puncte!

„Tricolorii”, o singură victorie cu Mirel Rădoi selecționer!

Pentru Mirel Rădoi testul de pe „Ilie Oană” va fi al șaptelea pe banca naționalei, fostul selecționer de la tineret având un palmares negativ pe banca primei reprezentative (n.r. 4 eșecuri, o victorie și o remiză).

Duelul cu Belarus poate fi unul în care „tricolorii” să-și refacă moral afectat de ultimele trei eșecuri consecutive serie care a fost deschisă cu eșecul de la Reykjavík cu Islanda, scor 2-1, rezultat care a pus capăt visului „tricolorilor” de a mai ajunge la turneul final al Campionatului European care va avea loc anul viitor. Această înfrângere a fost urmată de alte două partide în care jocul naționalei lui Mirel Rădoi a suferit teribil, rezultatele fiind negative: 4-0 în Norvegia și 1-0 la București cu Austria.

Belarus, lider în grupa din Liga Națiunilor!

De partea cealaltă Belarus vine cu un moral bun la Ploiești după remiza din Lituania, scor 2-2 și victoria de pe teren propriu cu Kazahstan, scor 2-0, rezultate care au propulsat-o pe primul loc în Liga C Grupa 4 din Europa League, cu 7 puncte. Cu toate acestea, reprezentativa lui Mikhail Markhel este cu cel puțin o clasă sub cea a reprezentativei noastre.

Duelul de miercuri de la Ploiești va fi ultimul test pentru cele două formații înaintea partidelor din Liga Națiunilor de dumincă cu Norvegia respectiv Lituania și sunt toate premisele să asistăm la un meci în care „tricolorii” să aibă inițiativa și să caute victoria pentru a avea un moral bun înaintea jocului cu nordicii în care „revanșa” este cuvântul de ordine după umilința de la Oslo.

Pont: România – Belarus – 1X și peste 1.5 goluri- cota 1.45 

 

 

The post Mirel Rădoi caută a doua victorie pe banca naționalei » La amicalul România- Belarus pariem fără risc! appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns