Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Mirel Rădoi, avertisment pentru Ianis Hagi: „Nu m-a deranjat, dar poate își atinge colegii!”

mirel-radoi,-avertisment-pentru-ianis-hagi:-„nu-m-a-deranjat,-dar-poate-isi-atinge-colegii!”

Mirel Rădoi n-a uitat declarațiile făcute de Ianis Hagi după meciul cu Norvegia, iar selecționerul României l-a atenționat pe starul lui Rangers că ar putea să-și deranjeze colegii de la națională prin opiniile pe care le are după meciuri.

Ianis Hagi a răbufnit după ce tricolorii au fost umiliți la Oslo, scor 0-4, iar Mirel Rădoi crede că fiul lui Gică Hagi ar trebui să fie mai cumpătat pe viitor.

Recent, Ianis a fost criticat dur de jurnalistul Radu Banciu, iar asta chiar în ziua în care mijlocașul a împlinit vârsta de 22 de ani. În stilul caracteristic, Banciu consideră că Ianis ar trebui „să se apuce de o meserie pe care o poate stăpâni”.

Mirel Rădoi, mesaj pentru Ianis Hagi: „Nu m-a deranjat, dar poate își atinge colegii!”

„Nu m-a deranjat. E un lucru pe care el a spus că l-a simţit în timpul jocului. Dar eu nu o să vin acum să îi spun unui jucător că nu trebuie să spună ce gândeşte. Trebuie să gândească foarte bine, înainte de a discuta, că poate prin declaraţiile lui, nu neapărat că mă atinge pe mine, ca antrenor, sau pe noi, ca staff, poate îşi atinge colegii. Şi poate tocmai tu eşti în culpă”, a spus Mirel Rădoi, la Telekom Sport, atunci când a fost întrebat despre declarațiile făcute de Ianis Hagi, după eșecul de la Oslo.

„Despre faptul că nu am avut ocazii trebuie să îl întrebați pe selecționer. Alergi 4-5 minute după minge și când ai mingea la picior nu mai poți să faci nimic, îți pierzi energia, suflul, poți doar să scoți un fault – Ianis Hagi, după Norvegia – România 4-0

The post Mirel Rădoi, avertisment pentru Ianis Hagi: „Nu m-a deranjat, dar poate își atinge colegii!” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns