Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Minciuna cazurilor covid puține raportate de Prahova: s-au făcut doar 85 de teste, din care 75 au fost pozitive!

minciuna-cazurilor-covid-putine-raportate-de-prahova:-s-au-facut-doar-85-de-teste,-din-care-75-au-fost-pozitive!

Prahova a raportat ieri doar 75 de cazuri noi covid în ultimele 24 de ore, cel mai scăzut număr din ultima lună. Mulți s-au bucurat de această cifră, însă în realitate criza covid este mult mai mare.

Vestea că în Prahova a scăzut numărul de pacienți noi covid la 24 de ore nu este nici pe departe una bună dacă ne raportăm la numărul de teste covid efectuate.

Potrivit unui document obținut de G4Media.ro privind situația testării în ultimele 24 de ore în fiecare județ, n Prahova s-au efectuat vineri doar 85 de teste, din care 75 au fost pozitive, iar acestea au fost raportate sâmbătă!

Comunicatul oficial al Prefecturii Prahova aici: Situația covid din Prahova din 31 octombrie. Niciun loc liber la terapie intensivă

Situația este cu atât mai gravă cu cât Prahova se află printre județele din scenariul galben, cu o rată de infectare foarte mare.

Cele mai multe teste, după București, au fost efectuate vineri în Timiș – 3151, Cluj – 2831 și Iași – 2030.

Așadar, dacă în Prahova s-ar fi efectuat cel puțin la fel de multe teste ca în județele ”roșii”, numărul real al cazurilor covid ar fi fost cu siguranță mult mai mare!

Reamintim că de la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 9644 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul acestora, 316 pacienți au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Vom reveni asupra acestui subiect!

 

 

Articolul Minciuna cazurilor covid puține raportate de Prahova: s-au făcut doar 85 de teste, din care 75 au fost pozitive! apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns