Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Mihai Roman nu se teme pentru Marius Croitoru după înfrângerea cu FCSB: „Nu antrenorul e problema, noi jucăm pe teren!”

mihai-roman-nu-se-teme-pentru-marius-croitoru-dupa-infrangerea-cu-fcsb:-„nu-antrenorul-e-problema,-noi-jucam-pe-teren!”

FC Botoșani a pierdut la scor meciul cu FCSB, 1-4, din etapa a zecea a Ligii 1, iar atacantul Mihai Roman (36 de ani) a explicat acest eșec și i-a luat apărarea antrenorului Marius Croitoru.

Deși a deschis scorul prin Eduard Florescu, FC Botoșani a încasat apoi patru goluri și a plecat fără niciun punct de pe Arena Națională.

Pentru FCSB au marcat Dennis Man și Florin Tănase, câte două goluri fiecare.

Mihai Roman îi ia apărarea lui Marius Croitoru, după FCSB – FC Botoșani

Mihai Roman a jucat timp de 75 de minute împotriva lui FCSB și s-a arătat dezamăgit de greșelile naive ale echipei sale.

Întrebat despre situația lui Marius Croitoru și posibilitatea ca acesta să plece de la FC Botoșani, Mihai Roman i-a luat apărarea și a pus ultimele înfrângeri pe seama jucătorilor. Chiar a subliniat faptul că nu antrenorul este de vină pentru situația din clasament. FC Botoșani este pe locul 10, cu doar 11 puncte și are trei înfrângeri consecutive în ultimele trei etape.

„Am început bine jocul, am și marcat, apoi o naivitate a noastră prin care am încercat noi să construim de jos… e frustrant pentru că am dat gol și nu am știut să ținem de rezultat, am fost egalați. Când faci asemenea cadouri, mai ales contra Stelei, imediat ești taxat. E supărător, e îngrijorător că de trei meciuri nu mai reușim să câștigăm și trebuie să ne revenim cât mai repede.

Au venit toate asupra noastră, dar trebuie să ne adunăm și să câștigăm neapărat următorul meci. Lucrăm destul de bine la antrenamente, știe exact ce vrea de la noi, e mereu alături de noi, ne dă un impuls și la antrenamente și la meci. Eu nu văd problema la antrenor. Problema este la noi, pentru că noi jucăm pe teren”, a spus Mihai Roman, la flash-interviurile de după meci.

The post Mihai Roman nu se teme pentru Marius Croitoru după înfrângerea cu FCSB: „Nu antrenorul e problema, noi jucăm pe teren!” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns