Mihai Popa, pe urmele lui Ciprian Tătărușanu? Eugen Neagoe anunță: „E foarte talentat! Calitățile lui sunt extraordinare!”

Eugen Neagoe pariază pe Mihai Popa, portarul Astrei! La doar 20 de ani, goalkeeper-ul a făcut un meci mare cu CFR Cluj și astfel și-a ajutat echipa să ia un punct mare în Gruia.

Mihai Popa n-a scăpat însă fără gol primit și la șutul lui Ciprian Deac, iar Astra Giurgiu pare tot mai departe de play-off-ul Ligii 1.

Duelul dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu a fost LIVE VIDEO ONLINE pe prosport.ro.

Eugen Neagoe pariază pe portarul Astrei: „Mihai Popa, un tânăr cu calități extraordinare!”

„Mihai Popa este un portar foarte tânăr, foarte talentat, are toată încrederea noastră, a colegilor. El are calități foarte bune, extraordinare și un viitor frumos”, a spus Eugen Neagoe, după meciul mare făcut de portarul de 20 de ani cu CFR Cluj.

Tehnicianul Astrei și-a lăudat jucătorii și crede că echipa a fost lovită iar de ghinion, după ce a pierdut pe final cu FCSB, scor 0-3, iar în fața Universității Craiova a luat tot un punct: 1-1.

„Mă bucur pentru atitudine și agresivitate. Am tratat meciul așa cum a trebuit. Știam că sunt o echipă puternică, dar n-am avut puțină șansă. Cu FCSB am ratat din doi metri, cu Craiova n-am făcut 2-0 singur cu portarul, acum iar nu facem 2-0, fază clară de gol și apoi luăm imediat gol. Am discutat cu băieții, le-am arătat, trebuia să fim mult mai responsabili la golul primit. Sunt mâhnit că n-am câștigat. Să sperăm că norocul se va întoarce cu fața și către noi. Era normal ca CFR să ajungă în poziții periculoase, dar cred că și noi am făcut un joc bun”, a punctat Neagoe.

CFR Cluj – Astra Giurgiu | Echipele de start

CFR Cluj: Sandomierski – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Deac, Soares, Luis Aurelio – Carnat, Rondon, Gîdea
Rezerve: Murariu – Latovlevici, Manea, Hoban, Chipciu, Păun, Pereira, Costache, Omrani
Antrenor: Edi Iordănescu

Astra Giurgiu: M. Popa – De Sousa, Găman, Graovac, Bruno – Crepulja – Wutrich, Budescu, Canadja, Răduț – Stahl
Rezerve: Bolboașă – Montini, V. Gheorghe, D. Gheorghe, Merloi, Riza, Balaure, Kane, Jovanovic
Antrenor: Eugen Neagoe

The post Mihai Popa, pe urmele lui Ciprian Tătărușanu? Eugen Neagoe anunță: „E foarte talentat! Calitățile lui sunt extraordinare!” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns