Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Mihai Costea, prima reacție după ce Adrian Mititelu a fost condamnat în dosarul transferului său. „Nu e plăcut! Am trăit clipe frumoase împreună!”

mihai-costea,-prima-reactie-dupa-ce-adrian-mititelu-a-fost-condamnat-in-dosarul-transferului-sau.-„nu-e-placut!-am-trait-clipe-frumoase-impreuna!”

Mihai Costea a oferit o primă reacție după ce Adrian Mititelu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul transferului său de la FC U Craiova la FCSB.

Atacantul susține că nu s-a așteptat ca Adrian Mititelu să fie trimis în spatele gratiilor din cauza transferului său la formația patronată de Gigi Becali.

Totodată, Mihai Costea susține că nu știe foarte multe informații în legătură cu discuțiile purtate de Adrian Mititelu cu Gigi Becali pentru transferul său, doar că finanțatorul lui FC U Craiova urma să încaseze 1,4 milioane de euro.

Mihai Costea, prima reacție după ce Adrian Mititelu a fost condamnat în dosarul transferului său

„Nu e plăcut, îți dai seama… mai ales că știu că fusese achitat în primă instanță. Am mai urmărit și eu prin presă. Eu ca jucător nu cunosc detaliile, îți dai seama. Știu că trebuia să plec de la Craiova pentru 1,4 milioane de euro, pentru 60% din drepturile federative, dintr-un eventual transfer (Adrian Mititelu mai primea 40% din sumă).

Jucătorul nu știe mai multe. Ce să zic… îmi pare rău pentru Adrian Mititelu! Am trăit clipe frumoase împreună și a avut o relație specială cu mine și cu fratele meu. Nu știu exact cum s-a întâmplat să fie condamnat. Îmi pare rău și sper să treacă cu bine pe acest nou necaz”, a spus Mihai Costea pentru Fanatik.

Mihai Costea, despre transferul controversat la FCSB

Mihai Costea a vorbit și despre momentul în care a fost transferat de Gigi Becali de la FC U Craiova și susține că a semnat din postura de jucător liber de contract cu gruparea roș-albastră.

„Eu știu că am semnat liber. Am plecat de la Craiova la Steaua. Punct. Acuma nu vezi ce se întâmplă? Ba că e Craiova, ba CS U, ba e FCSB, ba e Steaua. La noi în țară se poate întâmpla orice! Deci e posibil orice. Nu știu care e cauza și nu sunt eu în măsură să spun asta. Eu nu am știut nimic de discuții sau negocieri. A venit seara Adrian Mititelu la mine și mi-a zis: „Te dau la Steaua!” Atât.

Țin minte când m-a adus prima dată, m-a dus la finala Cupei Steaua-Dinamo, la Brașov. Atunci ne-am întâlnit prima oară. Eu n-aveam drept de joc și am stat în tribună. Era Cosmin Olăroiu atunci și a plecat după ce am luat Cupa”, a spus Mihai Costea.

The post Mihai Costea, prima reacție după ce Adrian Mititelu a fost condamnat în dosarul transferului său. „Nu e plăcut! Am trăit clipe frumoase împreună!” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns