Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Mihai Costea, marcat de emoție după întoarcerea în fotbalul românesc. „Îi urez mult succes domnului Mititelu”

mihai-costea,-marcat-de-emotie-dupa-intoarcerea-in-fotbalul-romanesc.-„ii-urez-mult-succes-domnului-mititelu”

CS Universitatea Craiova a uitat să câștige pe teren propriu. Echipa lui Cristiano Bergodi a pierdut al doilea meci consecutiv pe teren propriu, după ce a pierdut duelul cu Chindia Târgoviște. La echipa vizitoare de debutat și Mihai Costea, unul dintre jucători lansați în fotbal în Oltenia.

CS Universitatea Craiova a fost învinsă pe teren propriu de Chindia Târgoviște. Meciul a fost decis de o lovitură de la 11 metri controversată. Daniel Popa a înscris golul victoriei într-un meci în care a debutat și Mihai Costea. Atacantul a intrat pe teren în minutul 88 în locul lui jucătorului care a înscris singurul gol al confruntării.

„Mă bucur că am debutat la Chindia chiar pe acest stadionul din Craiova unde am petrecut o perioadă frumoasă. Aici m-am format ca jucător și am petrecut multe momente frumoase. Am fost în Emirate și mi-a expirat contractul și am așteptat oferte. A venit pandemia și nu am mai găsit nicio echipă și am stat un an acasă. Acum trebuie să muncesc și să joc cât mai bine”, a declarat noul atacant al formației Chindia Târgoviște.

Mihai Costea și condamnarea lui Adrian Mititelu

Numele lui Mihai Costea a fost în prim plan în aceste ore. Adrian Mititelu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru evaziune fiscală, iar procesul a fost legat tocmai de transferul lui Mihai Costea, din anul 2011, de la Universitatea Craiova la FCSB.

„Eu nu știu prea multe lucruri. Știu că Steaua m-a transferat pe o sumă destul de mare. Îmi pare rău de Mititelu și de familia lui. Este o situație foarte greu. Îi urez mult succes domnului Mititelu. Nu doresc nimănui să treacă prin ce a trecut el. Nici măcar unui dușman…”, a mai spus Mihai Costea.

The post Mihai Costea, marcat de emoție după întoarcerea în fotbalul românesc. „Îi urez mult succes domnului Mititelu” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns