Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Mihai Aioani, declarație de zile mari după ce a greșit la golul FCSB-ului: „Am fost prins pe drum!”

mihai-aioani,-declaratie-de-zile-mari-dupa-ce-a-gresit-la-golul-fcsb-ului:-„am-fost-prins-pe-drum!”

Chindia n-a avut nicio șansă cu FCSB, care s-a impus cu scorul de 2-0 la Giurgiu, iar Mihai Aioani a explicat într-un stil original greșeala de la primul gol al roș-albaștrilor.

Născut la Buftea, Mihai Aioani a ajuns la Chindia în 2016 și a promovat cu echipa din Târgoviște în Liga 1.

Cristea a profitat de eroarea internaționalului de tineret și a deschis scorul în prima repriză, iar FCSB a ajuns la patru victorii consecutive și pune presiune pe Craiova lui Bergodi.

Mihai Aioani, după eroarea de la golul lui Cristea: „Am fost prins pe drum!”

Iulian Cristea a deschis scorul în minutul 23, după o greșeală de poziționare a portarului Chindiei și și-a trecut în cont a treia reușită pentru FCSB.

„Știam că întâlnim o echipă bună, de calitate. A fost o bâlbâială acolo, iar Cristea a reușit să marcheze. Am fost prins pe drum și n-am reușit să intervin, a fost neînțelegere la primul lor gol. Mai vin și perioade cu înfrângeri, sper să jucăm mai bine, să muncim mai mult”, a declarat Mihai Aioani, după eșecul suferit de Chindia cu FCSB.

În schimb, Helmut Duckadam consideră că Aioani a greșit grav atunci când FCSB a deschis scorul, însă n-a ezitat să-l taxeze și pe Andrei Vlad, considerat de Gigi Becali „Messi al portarilor”.

„Aioani a greșit acolo. El a bâlbâit-o. La nivelul lui și al lui Vlad, trebuie să ai alte intervenții. Ei fac greșeli pe care n-ai voie să le faci”, a spus Helmut Duckadam, la Digi Sport, referindu-se la portarii naționalei de tineret.

The post Mihai Aioani, declarație de zile mari după ce a greșit la golul FCSB-ului: „Am fost prins pe drum!” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns