Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Membrii unei grupări din Ploiești și-au provocat rivalii la o bătaie ”parte-n parte” la Sala Sporturilor

membrii-unei-grupari-din-ploiesti-si-au-provocat-rivalii-la-o-bataie-”parte-n-parte”-la-sala-sporturilor

Două grupări din Prahova, formate din persoane certate cu legea, au intrat în conflict după un val de amenințări postate pe rețelele de socializare.

Aseară, membrii uneia dintre grupări s-au adunat în fața Sălii Sporturilor din Ploiești, provocându-și rivalii să-și pună în aplicare amenințările cu bătaia și moartea.

Polițiștii susțin că au intervenit pentru aplanarea conflictului, fiind nevoie de prezența ”mascaților” în zonă pentru a calma spiritele.

Comunicatul IJP Prahova:

Ca urmare a apariției în spațiul public a unor imagini în care mai multe persoane se adunaseră în zona Sălii Sporturilor din Ploiești, transmitem faptul că polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Prahova s-au aflat în teren permanent pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, astfel încât în niciun moment nu a existat pericolul unei eventuale escaladări a situației.

Au fost identificați deja autorii postării, precum și persoanele la care făceau referire, stabilindu-se și motivul care a stat la baza nemulțumirilor.

La acest moment verificările continuă pentru depistarea tuturor participanților și luarea măsurilor legale conform Legii nr.55/2020.

În același context, vă comunicăm că la nivelul IPJ Prahova se desfășoară o acțiune cu forțe mărite, la nivelul municipiului Ploiești fiind suplimentate efectivele zilnice aflate în serviciu, inclusiv cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.

Articolul Membrii unei grupări din Ploiești și-au provocat rivalii la o bătaie ”parte-n parte” la Sala Sporturilor apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns