Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Marius Șumudică, despre posibilitatea de a prelua echipa națională: „Dacă aș avea niște oameni pe lângă mine…”. Ce spune despre plecarea lui Mirel Rădoi | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

marius-sumudica,-despre-posibilitatea-de-a-prelua-echipa-nationala:-„daca-as-avea-niste-oameni-pe-langa-mine…”.-ce-spune-despre-plecarea-lui-mirel-radoi-|-video-exclusiv-prosport-live

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, a vorbit în exclusivitate la ProSport Live despre posibila plecare a lui Mirel Rădoi de la echipa națională și despre varianta ca el să preia prima reprezentativă.

În ultimele zile, s-a vorbit despre plecarea lui Mirel Rădoi de la echipa națională la CS Universitatea Craiova, însă Marius Șumudică este de părere că selecționerul nu va pleca și că nici nu trebuie să plece acum.

După amicalul dintre România și Belarus, Mirel Rădoi a avut o reacție nervoasă în momentul în care a fost întrebat despre acest subiect.

Marius Șumudică nu crede că Mirel Rădoi va pleca de la echipa națională

„Eu vorbesc cu Mirel, nu cred că pleacă. Din ce știu, cred că rămâne. Am vorbit cu el chiar acum două zile. Este un drum la care s-a înhămat, el nu este tipul să renunțe imediat, la prima ofertă să plece. E un tip al continuității. Eu cred că în momentul de față este nevoie să continue, să își ducă munca la bun sfârșit, să aibă un obiectiv clar de a se califica la Mondiale, să îl lăsăm să lucreze și dacă nu va reuși atunci probabil ar trebui să plece.

Dar deocamdată nu cred că se pune problema ca Rădoi să plece de la echipa națională și nici nu văd o altă soluție în momentul de față, sincer să fiu”, a spus Marius Șumudică, la ProSport Live.

Marius Șumudică nu vrea la echipa națională

În ceea ce privește faptul că el ar putea fi o variantă pentru echipa națională, Marius Șumudică a explicat că preferă munca de zi cu zi, la o echipă de club, motiv pentru care i-ar fi dificil să devină selecționer și să stea mai mult la birou.

„Nu, eu sunt un antrenor căruia îi place zi de zi să simtă mirosul ierbii. Mi-ar fi greu, nu sunt ok pentru munca de birou. Probabil, dacă aș avea niște oameni pe lângă mine care să facă munca asta, dar mie îmi place să fiu acolo, în iarbă, și să țin antrenamentul zi de zi”, a explicat Marius Șumudică.

The post Marius Șumudică, despre posibilitatea de a prelua echipa națională: „Dacă aș avea niște oameni pe lângă mine…”. Ce spune despre plecarea lui Mirel Rădoi | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns