Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Marea restructurare din Consiliul Județean, aprobată. 101 de posturi, desființate

marea-restructurare-din-consiliul-judetean,-aprobata.-101-de-posturi,-desfiintate
Consiliul Județean Prahova a aprobat reducerea cu 101 posturi a aparatului propriu al administrației publice județene. În curând, vor fi desființate două direcții din subordinea CJ Prahova, Direcția de Pază și Direcția Plante și Întreținere Drumuri Județene.

“Începând cu data de 1 ianuarie 2021, Consiliului Județean Prahova va avea, în aparatul propriu, un număr de 146 de posturi, față de 247 câte sunt în prezent.

În ședința de astăzi, 13.11.2020, consilierii județeni din Prahova au aprobat, cu largă majoritate, proiectul inițiat de președintele Iulian Dumitrescu privind reorganizarea și stabilirea numărului de posturi pentru aparatul de specialitate al Consiliului Județean Prahova și aprobarea organigramei, a statului de funcții și a regulamentului de organizare și funcționare ale acestuia.

Organigrama nouă are prevăzute un număr de 146 de posturi în aparatul propriu al CJ, față de 247 câte sunt în prezent. Asta înseamnă o reducere cu 101 posturi. Posturile din noua organigramă vor fi ocupate conform prevederilor legale, pe bază de concurs.

Potrivit proiectului aprobat, restructurarea determină o economie la bugetul instituției previzionat pentru anii 2021-2024 în sumă de circa 48.000 mii lei , respectiv 12.000 mii lei anual.

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a anunțat că urmează desființarea a două direcții ale Consiliului Județean, acestea însumând alte 164 de posturi, și evaluarea celorlalte structuri și instituții ale administrației publice județene.

„Restructurarea are drept scop gestionarea eficientă a resurselor financiare limitate și reducerea cheltuielilor de personal, precum și îmbunătățirea și eficientizarea funcționalității activității aparatului de specialitate al Consiliului Județean Prahova prin aplicarea principiilor meritocrației și responsabilității”, se menționează în actul normativ inițiat de Iulian Dumitrescu”, se arată într-un comunicat al CJ Prahova.

Post-ul Marea restructurare din Consiliul Județean, aprobată. 101 de posturi, desființate apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns