Marcus Rashford a reușit să unească o națiune dezbinată: gestul fabulos făcut de atacantul lui Manchester United!

marcus-rashford-a-reusit-sa-uneasca-o-natiune-dezbinata:-gestul-fabulos-facut-de-atacantul-lui-manchester-united!

Legendarul Gary Lineker îl dă drept exemplu pe atacantul „diavolilor roșii”, Marcus Rashford, atunci când vine vorba despre faptele sociale.

Atacantul lui United a reușit să mobilizeze mai mulți actori sociali pentru realizarea planurilor sale caritabile și a devenit una dintre cele mai puternice voci ale tinerilor în Regatul Unit.

Marcus Rashford a ajuns un model pentru tinerii din Anglia, prin puterea propriului exemplu: cum a reușit să unească milioane de britanici

Legendarul Gary Lineker nu a încetat cu laudele la adresa vârfului de pe Old Trafford, pentru munca sa caritabilă incredibilă.

Atacantul lui United a reușit, de unul singur, să ajute la unificarea unei națiuni, în încercarea sa de a convinge guvernul să acorde mese gratuite elevilor, în timpul vacanțelor.

După ce factorii de decizie din Downing Street au respins propunerea lui Rashford de a prelungi data până la care elevii pot beneficia de acest ajutor, o armată de cafenele și localuri de pe întreg teritoriul Regatului Unit s-au oferit să sprijine inițiativa fotbalistului.

Zeci de consilii locale au promis că vor acorda vouchere pentru familiile cu venit redus pentru perioada vacanței intersemestriale. Rashord a reușit la rândul lui să strângă 22 de milioane de euro pentru FareShare, un program caritabil, și și-a oferit serviciile voluntar, în timpul său liber, pentru a ajuta staff-ul. Jucătorul lui Solskjaer este, de asemenea, favorit la trofeul BBC Sports pentru Personalitatea Anului!

Gary Lineker s-a declarat profund impresionat de Rashford într-un interviu pentru podcastul „Between the Lines”: „Avem exemplul a ceea ce a făcut Rashford pentru hrănirea copiilor fără posibilități din țara noastră. Ce exemplu minunat a dat”.

Pentru incredibila sa activitate caritabilă, Rashford a primit o distincție chiar din partea Reginei Angliei, care l-a numit Membru al Imperiului Britanic.

The post Marcus Rashford a reușit să unească o națiune dezbinată: gestul fabulos făcut de atacantul lui Manchester United! appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns