Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

MANOGANG, un artist ploieștean, își lansează primul videoclip. Piesa este o adaptare a melodiei “Life is Good” de la Future și Drake

manogang,-un-artist-ploiestean,-isi-lanseaza-primul-videoclip.-piesa-este-o-adaptare-a-melodiei-“life-is-good”-de-la-future-si-drake

Cristian Manolescu, un ploieștean de 24 de ani, lansează primul său videoclip, pentru piesa “Off-White Curele”, o adaptare în varianta românească a melodiei “Life is Good” de la Future și Drake. Cristian Manolescu s-a apucat de muzică sub numele de scenă MANOGANG.

Manolescu este creator de conținut atât pe Youtube, fiind membru al canalului Fără Haz, cât și pe Tik Tok. Genul muzical pe care îl abordează este trapul. Acesta a avut mai multe astfel de încercări în trecut, dar care nu au fost publicate.

De curând a creat piesa “Geaca Moncler”, care este o ironie la adresa “trapperilor” din România, versurile făcând referire la hainele scumpe, banii și alte referințe din tematica acestui gen muzical.

Piesa lansată mai mult în joacă a făcut peste 30.000 vizualizări pe YouTube.

Cristian Manolescu spune că dorește să ajungă la nivelul streamurilor pe care le au și alți artiști din domeniu, tot din orașul Ploiești, precum este Killa Fonic, și că este aici să dea industria peste cap.

Vinerea aceasta, 30 octombrie, în premieră, ploieșteanul “MANOGANG” va lansa primul său video muzical pentru piesa “Off-White Curele”.

Videoclipul ce va fi lansat este o adaptare în varianta românească a piesei “Life is Good” de la Future și Drake, artiști cunoscuți pe plan internațional.

Piesa este deja lansată pe toate platformele de streaming în momentul de față (Spotify, Apple Music, Deezer etc).

Post-ul MANOGANG, un artist ploieștean, își lansează primul videoclip. Piesa este o adaptare a melodiei “Life is Good” de la Future și Drake apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns