Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Mandate validate și invalidate de Tribunalul Prahova la Consiliul Județean

mandate-validate-si-invalidate-de-tribunalul-prahova-la-consiliul-judetean

Tribunalul Prahova a admis cererea de validare a mandatelor pentru doi noi consilieri județeni, în timp ce alți doi candidați la alegerile locale au fost invalidați în funcție, ca urmare a demisiei înaintate.

În timp ce noii aleși județeni au depus, vineri, jurământul pentru mandatul la Consiliul Județean Prahova, alți colegi de-ai lor așteptau cu emoții validarea mandatelor la Tribunalul Prahova.

Instanța de judecată a validat, vineri, mandatele de consilieri județeni de pe lista de supleanți de la alegerile locale din 27 septembrie pentru Gabriel-Bogdan Chelan – PNL și pentru Nicolae Măruntu – PMP. Aceștia urmează să depună jurământul la viitoarea ședință a CJ Prahova.

Totodată, vineri, Tribunalul Prahova a invalidat mandatele de consilieri județeni pentru Dragoș Lucian Rădulescu – PMP și Mariana Gabriela Șerban – PMP.

Dragoș Lucian Rădulescu, candidatul PMP la alegerile locale pentru funcția de primar al Ploieștiului și pentru cea de consilier județean, a optat să-și continue activitatea de secretar de stat în Ministerul Educației.

Vineri, 33 de aleși județeni au depus jurământul pentru mandatul de ales 2020 – 2024.

23.10.2020
Ora estimata: 10:00
Complet: 8FCIV
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Dispune validarea mandatelor supleanţilor de pe Lista supleanţilor pentru funcţia de consilier judeţean la alegerile pentru autorităţile publice locale din data de 27 septembrie 2020, pentru : Chelan Gabriel Bogdan- Partidul Naţional Liberal şi Măruntu Nicolae- Partidul Mişcarea Populară. Invalidează mandatele supleanţilor de pe Lista supleanţilor pentru funcţia de consilier judeţean la alegerile pentru autorităţile publice locale din data de 27 septembrie 2020, pentru : Rădulescu Dragoş Lucian Partidul Mişcarea Populară şi Şerban Mariana Gabriela- Partidul Mişcarea Populară. Prezenta încheiere se comunică de îndată Prefectului Jude?ului Prahova şi Secretarului General al Consiliului Judeţean Prahova. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la comunicare pentru cei interesaţi. Cererea de apel se va depune la tribunalul Prahova. Pronunţată în şedinţă publică azi, 23 octombrie 2020.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)    23.10.2020

Articolul Mandate validate și invalidate de Tribunalul Prahova la Consiliul Județean apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns