Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Manchester United a găsit înlocuitorul perfect pentru Paul Pogba: „diavolii” sparg banca pentru Jack Grealish

manchester-united-a-gasit-inlocuitorul-perfect-pentru-paul-pogba:-„diavolii”-sparg-banca-pentru-jack-grealish

Manchester United a găsit înlocuitorul pentru francezul Paul Pogba în persoana lui Jack Grealish, fotbalist care face senzație în tricoul lui Aston Villa.

Pogba va intra la vară în ultimul an de contract, după ce United a activat o clauză care a prelungit înțelegerea inițială, care expira în 2021.

Șansele ca jucătorul francez să se despartă de echipa de pe Old Trafford sunt foarte mari, după ce acesta a declarat în ultima perioadă că și-ar dori o nouă provocare.

Manchester United a vrut să-l transfere pe Jack Grealish și în vară, dar s-a orientat apoi spre Donny van de Beek

Se părea că interesul celor de la Manchester United pentru Jack Grealish a dispărut după ce echipa lui Ole Gunnar Solskjaer a reușit transferul olandezului Donny van de Beek, dar lucrurile s-au schimbat din nou.

Căpitanul celor de la Aston Villa și Donny van de Beek au fost jucătorii doriți de managerul norvegian pentru a oferi soluții ofensive pentru zona mediană a celor de la United.

Mijlocul diavolilor a fost întărit după aducerea talismanului Bruno Fernandes, dar au mai rămas probleme nerezolvate în acest compartiment.

Van de Beek a rămas în continuare o soluție de backup pe banca lui United, o dovadă în acest sens fiind statutul lui de rezervă de la ultimul meci, cel cu Everton, de pe Goodison Park.

Batavul nu a confirmat, iar Aston Villa cere o sumă uriașă pentru starul ei

Sosirea olandezului pe Old Trafford a fost accelerată tocmai pentru a aduce siguranța celor de la United, în cazul unei plecări a francezului Paul Pogba în vara viitoare.

Așa cum stau lucrurile acum, United nu are nevoie de un transfer pentru zona de atac pentru sezonul viitor. Dar lucrurile se pot schimba dacă Paul Pogba se decide să plece de pe Old Trafford sau dacă Juan Mata nu găsește o soluție pentru a semna o nouă înțelegere, actualul contract al spaniolului expirând în luna iunie a anului viitor.

Jack Grealish este principala țintă a lui United. Unul dintre impedimentele majore în privința unui viitor transfer este suma cerută de Aston Villa pentru căpitanul său, 88 de milioane de euro, pe care gruparea din Manchester nu are de unde să o plătească în acest moment.

În plus, există temeri în rândul șefilor „diavolilor” că Grealish ar putea avea nevoie de o perioadă mai lungă de acomodare, în genul celei de care pare a avea nevoie Van de Beek, iar investiția majoră nu ar avea un impact important imediat, așa cum a fost în cazul lui Bruno Fernandes.

În cazul în care Paul Pogba va decide să se transfere în vară la Real Madrid, acolo unde a spus că visează să ajungă, United va avea, cu siguranță, o altă atitudine și va risca o sumă uriașă pentru transferul internaționalului englez.

The post Manchester United a găsit înlocuitorul perfect pentru Paul Pogba: „diavolii” sparg banca pentru Jack Grealish appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns