Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Mai mulți angajați ai unui magazin Carrefour din Ploiești, depistați pozitivi la testul covid. Reacția companiei

mai-multi-angajati-ai-unui-magazin-carrefour-din-ploiesti,-depistati-pozitivi-la-testul-covid.-reactia-companiei

Mai mulți angajați ai magazinului Carrefour Market din zona de Vest a Ploieștiului au fost depistați cu coronavirus.

În acest context, observatorulph.ro a transmis mai multe întrebări reprezentanților Carrefour România, care au formulat următoarele răspunsuri:

1 Câți angajati sunt la data solicitării – 31.10.2020 bolnavi de covid?

Conform legilor in vigoare, nu suntem abilitați să comunicam despre situații sau suspiciuni medicale referitoare la angajații noștri. Informatii oficiale referitoarea la situatia epidemiologica si masurile ce se impun pot veni, ca si până acum, de la Grupul de Comunicare Strategică si de la celelalte instituții abilitate prin lege.

2 Ce masuri s-au impus la nivelul magazinului?

Dorim să vă asigurăm că, atât la nivel central cât și la nivel local, luăm permanent toate măsurile sanitare, de monitorizare și prevenție stabilite de către autorități. Mai mult, suntem o companie care a introdus masuri excepționale, dincolo de cele standard, precum: montarea de bariere transparente între casieri si clienți in toate magazinele sau circuite de cumparaturi « fără atingere » cum este cazul aplicației Carrefour app – scan & pay (prin care clienții scanează produsele direct la raft si plătesc fără a pune produsele pe banda de la casele de marcat) sau al caselor Self-CheckOut.

3 Se are in vedere testarea in masa a tuturor salariaților din unitatea respectivă?

Suntem in contact permanent cu direcțiile de sănătate pentru a interveni de urgență in cazul in care exista orice suspiciuni de contaminare.
Principala prioritate este sănătatea și siguranța echipelor noastre si a celor care aleg serviciile noastre. De aceea, zi de zi ne instruim angajații din magazine și depozite cu privire la regulile de igienă, le punem la dispoziție echipamentele necesare de protecție și continuăm să respecte un plan ferm și consecvent de protocoale de dezinfectare și curățenie.

4 Au fost informați clienții?

Înțelegem că, în această perioadă, în care numărul îmbolnăvirilor este ridicat la nivel național, lumea poate fi îngrijorată. Astfel ca va asiguram ca vom acționa mereu in conformitate cu regulile care se impun, astfel incat sa protejam echipele si consumatorii noștri.
foto cu caracter ilustrativ

 

Articolul Mai mulți angajați ai unui magazin Carrefour din Ploiești, depistați pozitivi la testul covid. Reacția companiei apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns