Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Mai mulți angajați ai fabricii Yazaki din Parcul Industrial Ploiești, depistați cu covid. Reacția companiei

mai-multi-angajati-ai-fabricii-yazaki-din-parcul-industrial-ploiesti,-depistati-cu-covid.-reactia-companiei

Mai mulți angajați angajați ai fabricii Yazaki din Parcul Industrial Ploiești, din sursele noastre aproximativ 20 de persoane, au fost depistați pozitivi la testul coronavirus în ultimele zile.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere companiei Yazaki, adresând următoarele întrebări:

1 Câți angajați sunt la data solicitării – 22.10.2020 bolnavi de covid?

2 Ce măsuri s-au impus la nivelul fabricii?

3 Se are în vedere testarea în masă a tuturor salariaților din fabrica respectivă?

4 Având în vedere că majoritatea angajaților ajung la fabrică cu autobuzele puse la dispoziție de angajator, ce măsuri s-au luat pe perioada navetei?

Reprezentanții companiei au refuzat să răspundă, punctual, la întrebările noastre, oferind următorul punct de vedere:

Câțiva angajați ai fabricii Yazaki Ploiești, dintr-un grup mai mare, au fost depistați pozitiv cu Covid-19 după ce au fost testati în mod voluntar la o unitate medicală din Ploiești.

Toți cei confirmați pozitiv sunt asimptomatici și nu prezintă nicio altă afecțiune. Toate aceste persoane, dar și contacții lor, sunt acum în izolare pentru o perioadă de 14 zile.

Continuăm să mentinem standarde inalte de precauție pentru sănătate și siguranță în această fabrică, precum și în celelalte fabrici Yazaki din întreaga lume.

Vom continua să ne pozitionam ca lideri în implementarea măsurilor de preventie pentru a asigura sănătatea și securitatea membrilor echipei noastre și a comunității.

Yazaki România apreciază profunda îngrijorare a jurnaliștilor cu privire la acest subiect și va respecta dreptul acestora de a informa opinia publică, în limitele confidențialității datelor cu caracter personal, conform legii.”

 

Articolul Mai mulți angajați ai fabricii Yazaki din Parcul Industrial Ploiești, depistați cu covid. Reacția companiei apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns