Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Ludovic Orban: ”Nu se pune problema carantinei naționale. Obiectivul nostru este ca oamenii să ducă o viaţă cât mai normală”

ludovic-orban:-”nu-se-pune-problema-carantinei-nationale.-obiectivul-nostru-este-ca-oamenii-sa-duca-o-viata-cat-mai-normala”

Sunt două motive pentru care autoritățile din România nu se gândesc deocamdată la carantina generală: situația economică și apropierea alegerilor.

Ludovic Orban a declarat că eventualele carantinări vor fi decise la nivel local.

„Obiectivul nostru este ca oamenii să ducă o viaţă cât mai normală. Obiectivul nostru este ca economia să funcţioneze la parametrii obişnuiţi.

Obiectivul nostru este ca toate activităţile, în măsura în care este posibil, să se desfăşoare, astfel încât viaţa omului să fie cât mai puţin afectată de epidemie.

Acestea sunt obiectivele noastre. Sigur că putem atinge aceste obiective doar dacă avem cooperarea societăţii în ansamblul său, a tuturor companiilor, instituţiilor, formatorilor de opinie.

Respectarea normelor de protecţie sanitară poate permite derularea unei vieţi normale, fără ca virusul să atingă un nivel care să ne impună să luăm decizii restrictive”, a afirmat Orban

Articolul Ludovic Orban: ”Nu se pune problema carantinei naționale. Obiectivul nostru este ca oamenii să ducă o viaţă cât mai normală” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns