Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Lista școlilor din Prahova care trec la scenariul galben. O singură clasă revine la scenariul verde

lista-scolilor-din-prahova-care-trec-la-scenariul-galben.-o-singura-clasa-revine-la-scenariul-verde

Prefectura Prahova anunță că cinci școli și un liceu din județ trec la scenariul galben, iar o clasă revine la scenariul verde.

Comunicatul Prefecturii Prahova:

Urmare a avizului Direcției de Sănătate Publică Prahova, pentru 6 unități de învățământ preuniversitar din județ, s-a dispus trecerea la Scenariul 2 (desfășurarea activităților didactice prin participarea zilnică a tuturor preşcolarilor, elevilor din învăţământul primar și a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, şi revenirea parţială – prin rotaţie de 1-2 săptămâni – a elevilor din celelalte clase, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie).

Citește și Lista școlilor și grădinițelor din Prahova care intră în scenariul roșu de luni, 26 octombrie

Cele 6 unități de învățământ preuniversitar pentru care s-a dispus trecerea la Scenariul 2 sunt:

1. Școala Gimnazială „Nestor Urechia” Bușteni, cls a VIII-a Scenariu 2
2. Școala Gimnazială „Inv. Radu Ion”, sat Vadu-Parului-structura Școala Gimnazială „Dimitrie Sfetescu ”, comuna Albești-Paleologu Scenariu 2
3. Școala Gimnazială „ I.A. Bassarabescu”, Ploiești Scenariu 2
4. Școala Gimnazială „ H.M. Berthelot”, Ploiești, cls. II-a B Scenariu 2
5. Școala Gimnazială Vadu Parului – Grădinița Cioceni, comuna Albești-Paleologu Scenariu 2
6 Liceul Tehnologic Energetic „Elie Radu”, Ploiești Scenariul 2

De asemenea, urmare a avizului Direcției de Sănătate Publică Prahova, pentru Școala gimnazială „Mitropolit Pimen Georgescu” din comuna Provița de Sus, cls I, s-a dispus trecerea la Scenariul 1 (desfășurarea activităților didactice prin participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie)

Articolul Lista școlilor din Prahova care trec la scenariul galben. O singură clasă revine la scenariul verde apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns