Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Liga 1: Teja vs „Pancone” » Cine iese din criză? Pariurile sunt plasate la FC Volutari – Poli Iași!

liga-1:-teja-vs-„pancone”-»-cine-iese-din-criza?-pariurile-sunt-plasate-la-fc-volutari-–-poli-iasi!

Sâmbătă de la ora 14:30, în primul meci al zilei programat în runda a X-a a Ligii 1, FC Voluntari va primi pe teren propriu vizita formației Poli Iași.

Moldovenii, din rău în mai rău!

Cele două formații sunt despărțite de doar un punct în clasament înaintea duelului de pe „Anghel Iordănescu”. Ilfovenii au adunat 10 puncte în cele 9 partide susținute în acest sezon, cu unul mai mult decât moldovenii care runda trecută au trăit și rușinea de a pierde la „masa verde” meciul de pe teren propriu cu Viitorul, nocturna din Copou cedând definitiv în minutul 55 când scorul era favorabil băieților lui Pancone. Și cum acest lucru nu era suficient, în vestiarul moldovenilor s-a iscat un scandal monstru între Daniel Pancu și Andrei Cristea, căpitanul moldovenilor fiind exclus din lot pentru acest meci în urma unui divergent cu principalul echipei.

Cine bate iese din criză!

Partida este așteptată cu mult interes de cele două formații. Lucrurile sunt cât se poate de simple: cine câștigă iese din criză și continuă să spere la o clasare în „top 6” iar cine pierde începe să-și facă calcule pentru play-out, fiind greu de crezut că va mai avea forța de a ataca locurile de play-off. Chiar dacă jocul echipei sale a suferit la ultimele reprezentații, Mihai Teja poate profita la maxim de degringolada din tabăra moldovenilor, amatorismul fiind cuvântul care poate descrie cel mai bine situația la gruparea pregătită de Pancone, un tehnician care pare la rândul său depășit de problemele și disputele interne din Copou.

Ponturi: FC Voluntari – Poli Iași
1X și peste 1.5 goluri – cota 1.61
PSF 1 – cota 1.67
Poli Iași, peste 3.5 cornere- cota 1.78
Sub 6.5 cartonașe – cota 1.53

The post Liga 1: Teja vs „Pancone” » Cine iese din criză? Pariurile sunt plasate la FC Volutari – Poli Iași! appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns