Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Liga 1: Sâmbătă pariurile se fac devreme » 4 variante de profit la Academica – Sepsi!

liga-1:-sambata-pariurile-se-fac-devreme-»-4-variante-de-profit-la-academica-–-sepsi!

Sâmbătă de la ora 12:30, o oră atipică pentru meciurile din Liga 1, Academica va primi la Clinceni vizita celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe.


Pariurile din Liga a 2-a sunt aici » Pariem la cota 8.04!


Academica abordează duelul de pe locul 8, cu 10 puncte, și are un moral de fier după victoria de pe terenul liderului. De partea cealaltă trupa lui Leo Grozavu a trecut acasă cu 2-0 de Dinamo, iar forma pe care covăsnenii au arătat în acest sezon îi recomandă ca o candidată serioasă la ”play-off”, Sepsi fiind pe locul 4 în Liga 1.

Ilfovenii au în lot foști jucători de la FCSB precum Tănase, Rusescu, Pîrvulescu sau Gardoș, care dau greutate echipei motiv pentru care ne așteptăm ca Academica să echilibreze raportul de forțe în fața covăsnenilor.

Băieții lui Grozavu traverseză o formă foarte bună. Sepsi a pierdut un singur meci stagional, 0-1 în prima etapă, cu Craiova și are patru victorii la rând. Covăsnenii au suferit un singur eșec în ultimele opt deplasări în toate competițile și vin cu obiectivul declarat de a pleca cu toate punctele puse în joc din această deplasare. De notat ar fi că echipa lui Leo Grozavu a reușit să puncteze în fiecare din ultimele șase reprezentații în Liga 1 fiind de așteptat să impună ritmul și la Clinceni.

Ponturi: Academica Clinceni – Sepsi OSK Sf. Gheorghe
X2 și 0-3 goluri – cota 1.53
Nu se înscrie în ambele reprize- cota1.73
Sub10.5 cornere- cota 1.44
Sub 6.5 cartonașe- cota 1.68

 

The post Liga 1: Sâmbătă pariurile se fac devreme » 4 variante de profit la Academica – Sepsi! appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns