Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Liga 1: Dinamo București – Astra Giurgiu » Dacă se joacă, ne-am „scos”I Pariem fără risc la cota 1.90!

liga-1:-dinamo-bucuresti-–-astra-giurgiu-»-daca-se-joaca,-ne-am-„scos”i-pariem-fara-risc-la-cota-1.90!

Vineri de la ora 21:00 pe „Național Arena” este programat duelul Dinamo București – Astra Giurgiu meci contând pentru runda a IX-a a Ligii 1.

1.35 este la pariuri cota pentru victoria „alb-roșilor” în acest meci!

Cu mai puțin de 24 de ore înainte de primul fluier al partidei la care delegată este o brigadă condusă de Lucian Rusanu planează incertitudinea. Și asta pentru că Astra solicită ca jocul să nu se dispute după ce numai puțin de 15 jucători au fost depistați pozitivi la COVID-19. LPF a anunțat oficial în această seară că partida se va putea disputa dacă Astra va avea 13 jucători valizi care să fie trecuți pe foaia de joc, dintre care un portar, motiv pentru care giurgiuvenii ar putea fi nevoiți să folosească jucători de la echipa secundă.

Ultimul cuvânt însă în acest caz nu îl va avea LPF ci DSP Giurgiu care va da un verdict în cursul dimineții de vineri după ce vor veni și rezultatele jucătorilor retestați care au fost contacți direcți cu cei declarați pozitivi.

Din cauza situației de la Astra multe case de pariuri au scos din ofertă acest meci. Sunt însă și unele agenții care au în continuare în ofertă această partidă cu mențiunea că pentru o victorie a „alb-roșilor” cota este în continuă scădere, lucru care este și normal având în vedere situația giurgiuvenilor.

În cazul în care duelul se va disputa, „alb-roșii” vor avea o misiune facilă, meciul urmând a curge într-o singură direcție. Și asta pentru că mulți dintre cei 15 jucători pozitivi de la Astra sunt jucători de bază, cei care îi vor înlocui fiindu-le cu mult inferiori din punct de vedere valoric.

Practic, situația din clasament a celor două formații nici că mai conetează în noile condiții date, însă trecem în revistă faptul că Dinamo este pe locul 14 cu 5 puncte iar Astra deține „lanterna” cu 4 puncte.

Pont: Dinamo București – Astra Giurgiu – 1/1- cota 1.90

 

The post Liga 1: Dinamo București – Astra Giurgiu » Dacă se joacă, ne-am „scos”I Pariem fără risc la cota 1.90! appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns