Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Liderii de grup din Consiliul Județean Prahova. Reprezentanți de la șapte formațiuni politice în componența CJ – VIDEO, FOTO

liderii-de-grup-din-consiliul-judetean-prahova.-reprezentanti-de-la-sapte-formatiuni-politice-in-componenta-cj-–-video,-foto

Prima ședință a Consiliului Județean Prahova, după învestirea în funcție a aleșilor județeni, a avut loc, vineri, principalul punct pe ordinea de zi fiind constituirea comisiilor de specialitate. Tot vineri au fost anunțați liderii grupurilor politice.

Pentru prima data în ultimii 20 de ani, din Consiliul Județean Prahova fac parte reprezentanți de la șapte formațiuni politice.

Chiar dacă unii aleși au candidat in cadrul unor alianțe electorale, în momentul anunțării liderilor de grup, fiecare formațiune politică și-a desemnat un lider.

Anunțul făcut în timpul ședinței Consiliului Județean Prahova, cu privire la liderul de grup:

PNL – Dan Ciolacu,

PSD- Răzvan Enescu,

USR Plus – Cristian Apostol,

Partidul Prahova in Acțiune – Mihai Apostolache,

PMP – Adina Chițu,

ALDE – Viorel Dosaru,

Pro Romania- Mădălina Lupea.

Consilierii județeni au fost, vineri, învestiți in funcție, iar tot de vineri liberalul Iulian Dumitrescu si-a preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean Prahova.

Tot vineri, în urma votului, a fost stabilită viitoarea componență a comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Județean Prahova.

Ca urmare a numărului mare de propuneri, pentru Comisia nr. 3, aleșii județeni au desemnat reprezentanții prin vot secret.

Articolul Liderii de grup din Consiliul Județean Prahova. Reprezentanți de la șapte formațiuni politice în componența CJ – VIDEO, FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns