Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Laurette Atindehou, fosta prietenă a lui Ion Țiriac, a pus ochii pe un jucător abia venit la Dinamo | GALERIE FOTO

laurette-atindehou,-fosta-prietena-a-lui-ion-tiriac,-a-pus-ochii-pe-un-jucator-abia-venit-la-dinamo-|-galerie-foto

Laurette Atindehou, fosta iubită a lui Ion Țiriac a pus ochii pe Magaye Gueye, ajuns de curând la Dinamo, acolo unde fotbaliștilor nu prea le mai stă gândul la fotbal.

Cei doi s-au cunoscut probabil pe Instagram, acolo unde se urmăresc și se apreciează reciproc, dovadă like-urile și comentariile.

După ce a dat lovitura cu Aleix Garcia, fostul jucător al lui Manchester City, Dinamo l-a luat și pe Magaye Gueye, așa cum a anunțat ProSport. Gueye, trecut în carieră și pe la Everton, a semnat un contract cu Dinamo pentru următoarele două sezoane competiționale, însă vrea „să marcheze repede” și în afara terenului.

Laurette Atindehou a pus ochii pe un nou dinamovist

Laurette Atindehou a fost surprinsă alături de Ion Țiriac în 2016, însă acum aceasta a pus ochii pe Magaye Gueye, venit la Dinamo după sosirea investitorilor din Spania.

„Orice aş fi spus la momentul respectiv s-ar fi speculat în fel şi chip. Ce pot să spun eu este că îi mulţumesc domnului Ion Ţiriac că mi-a dat voie să-l cunosc pentru că foarte puţine fete ajung să facă asta. Este un privilegiu. Greu ajungi să-l cunoşti, el fiind foarte ocupat. Este un om extraordinar, care pe mine m-a ajutat foarte mult. În momentul în care un miliardar se afişează cu o femeie de 33 de ani şi cunoscută pe deasupra este normal să se facă speculaţii. Nu ne-am ferit de nimeni”, a spus Laurette, la Antena 1, în 2017.

Laurette a fost căsătorită cu omul de afaceri Ciprian Nistor, de care a divorțat în iunie 2018, după aproape un an și 4 luni de mariaj. Cei doi au făcut cununia civilă în penitenciarul Jilava, acolo unde, la vremea respectivă, afaceristul ispășea o pedeapsă pentru evaziune fiscală.

Nistor a primit 15 ani de închisoare, prejudiciul calculat în cazul acestuia fiind de 3 milioane de euro.

The post Laurette Atindehou, fosta prietenă a lui Ion Țiriac, a pus ochii pe un jucător abia venit la Dinamo | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns