Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

La Ploiești a început montarea ghirlandelor pentru Sărbătorile de Iarnă. Bugetul alocat, insuficient pentru iluminatul ornamental

la-ploiesti-a-inceput-montarea-ghirlandelor-pentru-sarbatorile-de-iarna.-bugetul-alocat,-insuficient-pentru-iluminatul-ornamental

La Ploiești a început montarea ghirlandelor pentru Sărbătorile de Iarnă. Singura problemă ar fi că sumele prevăzute în bugetul local sunt insuficiente pentru plata cheltuielilor legate de iluminatul ornamental.

Ca în fiecare an, în peste 30 de locații din municipiul Ploiești vor fi amplasate ghirlande, plase, figurine 2D și 3D, în special pe arterele principale, în parcuri și sensuri giratorii.

„Se vor monta ghirlande, traversări, plase, figurine 2d, 3d, în aproximativ 30 de locații, pe străzile principale, bulevarde, in parcuri, sensuri giratorii, se vor orna brazi și alți arbori in zona centrală, cât și în cartiere. Situația exactă se va stabili prin protocol cu reprezentanții municipalității și cei ai operatorului serviciului de iluminat public”, a precizat Raul Petrescu, directorul Regiei Autonome de Servicii Publice (RASP) Ploiești.

Singura problemă ar fi însă bugetul necesar pentru iluminatul public.

„Necesarul este de 1,5 milioane de lei cu TVA, incluzând montaj, întreținere, închiriere și demontare”, a precizat Raul Petrescu, directorul RASP Ploiești, care susține că sumele necesită o suplimentare, având în vedere că suma actuală este de 500.000 de lei, fonduri aprobate la ultima ședință de rectificare de buget, din 15 octombrie, iar necesarul până la sfârșitului anului ar mai fi de încă 600.000 de lei, urmând ca diferența de 400.000 de lei să fie achitată în 2021.

 

Articolul La Ploiești a început montarea ghirlandelor pentru Sărbătorile de Iarnă. Bugetul alocat, insuficient pentru iluminatul ornamental apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns