Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Jumătate plin, jumătate gol

jumatate-plin,-jumatate-gol

Echipele de juniori au avut programate, în weekend, jocurile etapei cu numărul 5 din Liga Elitelor. În „dubla” de la Brazi, în care adversara a fost FC Voluntari, petroliștii au bifat o victorie, la „U17”, și un eșec, la „U19”.
Duelul juniorilor „U19” s-a încheiat cu victoria la limită a ilfovenilor, 2-1, după ce, la capătul primelor 45 de minute, scorul era egal, 1-1. Golul petroliștilor a fost, de fapt, un autogol, venit chiar înainte de finalul primei părți, însă, din păcate, n-a fost și suficient pentru ca elevii lui Victor Roșca să obțină măcar un punct din această confruntare. Pentru echipa ploieşteană au jucat Petru Marinache – Antonio Popa, Andrei Șerban (86 Bogdan Antonescu), Alexandru Baron, Octavian Mănescu, Dragoș Mănescu (43 Rareș Simionescu), Cristian Licsandru, Robert Enache, Radu Dumitru (75 Cristian Vrăjitoarea), Raul Bucur, Fabian Sotir. Din păcate, întâlnirea de la Brazi a avut parte și de un moment neplăcut, tânărul jucător petrolist Dragoș Mănescu suferind o accidentare cât se poate de serioasă, o fractură la mână, chiar înainte de pauză!
În închiderea „cuplajului”, juniorii „U17” au reușit să se impună cu scorul de 3-2, scor stabilit de pe parcursul primei reprize. Golul lui David Ilie (22) și „dubla” lui Sebastian Bălașa (34, 45, foto) i-au asigurat, astfel, echipei antrenate de către Gheorghe Liliac cea de-a doua victorie în cele cinci etape scurse din acest campionat. Petroliștii au apelat, în această întâlnire, la Andrei Jercălău – Vlad Balea, Juan Pătrașcu, Daniel Andrei, Lucian Iancu, Sebastian Oprea, Denis Năstase, Mario Alecsandru (46 Alexandru Cazan), Alin Boțogan (46 Mihnea Rădulescu, 87 Ionuț Vasile), Sebastian Bălașa (67 Nicolae Ion), David Ilie (87 Leonard Grigore).
În clasament, echipa „U19” ocupă poziția a 12-a, fiind, din păcate, codașa seriei, în vreme ce formația „U17” se situează pe locul opt. În etapa viitoare, cele două reprezentante ale clubului nostru vor evolua, în deplasare, cu Concordia Chiajna, partidele urmând să se desfășoare duminică, de la orele 12.00 și 14.00.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns