Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Jucătorii lui Dinamo, protest inedit la meciul cu Viitorul. „Nu este vorba doar de bani, ci și de promisiuni”. Ce spune Ante Puljic despre posibila plecare a antrenorului Cosmin Contra

jucatorii-lui-dinamo,-protest-inedit-la-meciul-cu-viitorul-„nu-este-vorba-doar-de-bani,-ci-si-de-promisiuni”.-ce-spune-ante-puljic-despre-posibila-plecare-a-antrenorului-cosmin-contra

Dinamo merge din rău în mai rău. Echipa din „Ștefan cel Mare” a fost învinsă de Viitorul cu 2-1 și a ajuns la a 5-a înfrângere consecutivă din acest campionat. Dobrosavlevici și Luckassen au marcat golurile echipei gazdă, în timp ce spaniolul Borja Valle a semnat singurul gol al câinilor.

Mejias, unul dintre portarii aduși să-l înlocuiască pe Cătălin Straton a greșit la golul marcat de Luckassen, dar a avut partea lui de responsabilitate și la execuția lui Dobrosavlevici.

Pe final, Dinamo a fost la un pas de egalare. Juan Camara a ratat mai multe ocazii și a trimis chiar și mingea în bară.

„Clubul nu merită această situație, suporterii nu merită această situație. Am avut ocazii, dar după ce am primit gol am avut probleme. Apoi s-a făcut 2-0 și a fost tot mai greu.

Nu-mi vine să cred că suntem în această situație. Am făcut greșeli și am fost pedepsiți. Îmi pare foarte rău și suntem dezamăgiți. Nu meritam să pierdem meciul. Când nu greșește arbitrul, greșim noi. Este ciudat! Nu-mi explic”, a declarat Ante Puljic.

Dinamoviștii și banderola prin care și-au cerut salariile

La Dinamo situația financiară nu este grozavă. Jucătorii au intrat pe teren cu o banderolă pe braț. A fost modul prin care le-au amintit șefilor echipei că nu le-au plătit salariile.

A fost un mic protest. Nu este vorba doar de bani, ci și de promisiuni. Așa am decis cu toții. Am vorbit și în vestiar și am încercat să nu ne gândim la probleme. Nici nu mai știu ce să spun. Nu putem să fugim, trebuie să muncim şi să îndreptăm situaţia”, a mai spus fundașul dinamovist.

Situația este dramatică pentru Cosmin Contra. Jucătorii antrenați de el au câștigat doar 5 puncte în nouă etape și au ajuns la a 5-a înfrângere consecutivă. „Câinii” ocupă locul 15, la un punct de ultima poziție din clasament. Acum câteva etape, fanii le-au cerut conducătorilor să aducă un antrenor spaniol la echipă.

„Îți este teamă că îl puteți pierde pe Cosmin Contra?

Nu știu ce să spun! Este clar că este dezamăgit. Tot vestiarul este cu el. Este un antrenor bun”, a mai spus Puljic.

The post Jucătorii lui Dinamo, protest inedit la meciul cu Viitorul. „Nu este vorba doar de bani, ci și de promisiuni”. Ce spune Ante Puljic despre posibila plecare a antrenorului Cosmin Contra appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns