Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Jorge Costa, motivat să facă treabă la Gaz Metan: „Mi-am zis că știu foarte bine ce vreau să obțin de la această echipă”

jorge-costa,-motivat-sa-faca-treaba-la-gaz-metan:-„mi-am-zis-ca-stiu-foarte-bine-ce-vreau-sa-obtin-de-la-aceasta-echipa”

Gaz Metan Mediaș s-a impus cu scorul de 3-1 pe terenul celor de la UTA Arad, iar Jorge Costa, antrenorul medieșenilor, s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor săi, dar a anunțat că este loc de mai bine. 

Oaspeții au deschis scorul în minutul 23, prin reușita lui Dumitru Cardoso, iar Ronaldo Deaconu a majorat diferența după doar nouă minute, printr-o lovitură liberă executată perfect din marginea careului.

După alte două minute, Morar a marcat pentru UTA, după o gafă a portarului Alexandru Buzbuchi. Nu a fost însă suficient pentru trupa lui Laszlo Balint. Cardoso a punctat din nou pe final, în minutul 81, și a stabilit rezultatul acestei partide, 3-1 pentru Gaz Metan Mediaș.

Jorge Costa, motivat să facă treabă la Gaz Metan

„E bine să aud vorbe bune despre echipa mea (n.r. jucătorii arădeni s-au declarat surprinși de jocul lui Gaz Metan). Nu a fost foarte diferit față de ceea ce mă așteptam. Am spus că luptăm pentru cele trei puncte și le-am luat. Echipa are încă puțină neîncredere. Am început bine meciul. Jucătorii au mai scăpat de presiune când aveam 2-0, ceea ce e firesc. Bineînțeles că înainte de meci le cer anumite lucruri jucătorilor. Ei au jucat cu o apărare foarte avansată și jocul cerea să trimitem în diagonală. De multe ori am întârziat ultima pasă, ne-am ținut organizarea bună pe întreg parcursul jocului, dar la sfârșit chiar că am meritat victoria.

Nu am avut timp să fac meciuri amicale după ce am venit aici. La început a fost dificil, nu făceam puncte. Mi-am zis că știu foarte bine ce vreau să obțin de la această echipă. Am venit cu idei noi care mă ajută în meci, am obținut două victorii consecutive foarte importante, ne-au dat și punctele necesare să putem să luptăm pentru play-off. Suntem departe și nici nu cred că o să obținem vreodată ceea ce îmi doresc eu, dar asta e bine. Sunt mulțumit cu jucătorii, cu rezultatul. Mi-aș dori să pot obține patru puncte dintr-un meci dacă aș învinge la scor, dar nu e posibil”, a spus Jorge Costa, la flash-interviurile de după meci”, a spus Jorge Costa, la flash-interviurile de după meci.

The post Jorge Costa, motivat să facă treabă la Gaz Metan: „Mi-am zis că știu foarte bine ce vreau să obțin de la această echipă” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns