Iulian Dumitrescu invită presa la conferință, dar nu răspunde întrebărilor incomode, după modelul „Ciocu’ mic, acum noi suntem la putere!”

iulian-dumitrescu-invita-presa-la-conferinta,-dar-nu-raspunde-intrebarilor-incomode,-dupa-modelul-„ciocu’-mic,-acum-noi-suntem-la-putere!”

V. Stoica

La nici două săptămâni de la momentul depunerii jurământului, noul șef al Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a reușit “performanța” de a propune modificarea organigramei CJ și desființarea unor direcții din subordinea autorității județene! Acesta a simțit nevoia să invite ieri jurnaliștii la o conferință de presă în care nu a acceptat întrebările incomode sau a răspuns evaziv, din lipsă de informații suplimentare…
Probabil orientându-se după principiul deja cunoscut al democrat-liberalilor „Ciocu’ mic,
acum noi suntem la putere!”, Dumitrescu a redus la doar două-trei minute timpul destinat răspunsurilor la nedumeririle jurnaliștilor!
De altfel, este dificil să explici cum a fost posibil ca în doi timpi și trei mișcări să te gândești cum să arunci în stradă sute de oameni, chiar în pragul iernii!
Una peste alta, ce s-a înțeles din conferința de presă de ieri: ar urma să fie dați afară 101 oameni din aparatul de specialitate, inclusiv pompierii! – a căror sarcină nu o înțelege noul șef al CJ Prahova -, și să desființeze Direcția de Plante și Întreținere Drumuri Județene și Direcția Județeană de Pază, instituții unde per total lucrează cam 200 de angajați.
Pentru că Iulian Dumitrescu a anunțat că aceste direcții vor fi externalizate, va fi interesant de văzut modalitatea în care se va face acest lucru și ce firme vor prelua serviciile respective.
Aruncând cu miliardele de lei vechi care ar fi economisite (domnul Dumitrescu spune că a studiat la Harvard, lucru pe care a ținut să îl menționeze chiar în debutul conferinței de presă…, dar nu știe că RON este de ceva vreme noua monedă a Statului Român), noul șef al administrației prahovene nu a făcut publice și calculele despre care a făcut vorbire. Mai mult decât atât, a anunțat că analiza va continua și la celelalte instituții din subordinea CJ Prahova, iar modificările le va anunța, probabil, într-o expunere din care presa va lipsi.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns