Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Isco pleacă de la Real Madrid: este nerăbdător să li se alăture lui James Rodriguez și Carlo Ancelotti la Everton!

isco-pleaca-de-la-real-madrid:-este-nerabdator-sa-li-se-alature-lui-james-rodriguez-si-carlo-ancelotti-la-everton!

Șefii de pe Bernabeu sunt gata să îl lase pe Isco să plece sub formă de împrumut de la Real Madrid, înaintea transferului definitiv de vara viitoare.

Fotbalistul de 28 de ani este nerăbdător să evolueze din nou sub bagheta lui Carlo Ancelotti și să joace alături de fostul său coleg de la James Rodriguez, la Everton.

Isco va fi împrumutat cu opțiune de cumpărare de 20 de milioane de euro: Everton e favorită să îl ia

Florentino Perez a luat decizia de a-l oferi altor cluburi pe Isco în perioada de transferuri din ianuarie.

Cei de la Real Madrid plănuiesc să îl trimită pe jucător să evolueze sub formă de împrumut, cu obligația ca acel club să îl achiziționeze definitiv la finalul acestui sezon, în perioada de transferuri din vara viitoare.

Cluburile interesate vor fi anunțate că trebuie să suporte salariul fotbalistului pe perioada împrumutului, iar la final vor trebui să achite suma de 20 de milioane de euro pentru transferul definitiv al acestuia. Oficialii Realului au discutat deja cu reprezentanții lui Isco și au început să caute echipe interesate de el în Anglia și Italia.

Ideea unui transfer în Premier League pare să-l atragă cel mai mult pe Isco, cu liderul provizoriu al campionatului, Everton, aflat în pole position ca viitoare destinație pentru mijlocașul spaniol.

Arsenal și Juventus, precum și cei de la Sevilla, s-au arătat interesate de serviciile lui Isco în trecut, dar surse din anturajul fotbalistului au dezvăluit că respectivele trei cluburi nu vor mai face oferte în acest moment.

Nu mai face parte din planurile lui Zinedine Zidane la Real Madrid

Isco este apropiat de noul fotbalist al lui Everton, James Rodriguez, care ar fi încântat să îl vadă jucând pe Goodison Park.

Spaniolul de 28 de ani, câștigător a două titluri La Liga și a patru trofee Champions League, are contract cu Real Madrid până în 2022. Isco este conștient că va fi greu să facă parte din lotul Spaniei pentru turneul Euro din 2021 și pentru Cupa Mondială din Qatar din 2022, fără să evolueze constant pentru echipa de club.

Zidane a fost clar și i-a transmis lui Isco că va fi greu să primească minutele dorite de el în tricoul Realului, ceea ce l-a făcut pe fotbalist să înceapă să caute o viitoare destinație a carierei lui.

The post Isco pleacă de la Real Madrid: este nerăbdător să li se alăture lui James Rodriguez și Carlo Ancelotti la Everton! appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns