Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Internat în Secția Covid, din SJU Ploiești, un pacient a plecat pe 9.11. Jandarmii l-au găsit acasă, astăzi, după două zile

internat-in-sectia-covid,-din-sju-ploiesti,-un-pacient-a-plecat-pe-911.-jandarmii-l-au-gasit-acasa,-astazi,-dupa-doua-zile

În data 09.11.2020, fiind internat la Spitalul Județean în secția COVID, un pacient a părăsit incinta unității spitalicești fără a mai reveni.

Momentan nu sunt clare circumstanțele în care pacientul a decis să plece din spital, nici cum este posibil să treacă două zile până când acesta să fie găsit.

IJJ Prahova: ”Având în vedere situația de fapt, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au procedat la căutarea persoanei reușind identificarea acesteia la domiciliul din municipiul Ploiești, în data de 11.11.2020.

Cu această ocazie, s-a relaționat cu D.S.P. Prahova pentru a dispune măsuri din punct de vedere epidemiologic și au fost sesizate organele de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de Zădărnicirea combaterii bolilor – nerespectarea măsurii de spitalizare, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 alin. (1) Cod penal.

sursa IJJ Prahova

Articolul Internat în Secția Covid, din SJU Ploiești, un pacient a plecat pe 9.11. Jandarmii l-au găsit acasă, astăzi, după două zile apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns