Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

INFORMAȚII IMPORTANTE pentru ploieștenii care beneficiază de sprijin financiar pentru încălzirea locuințelor

informatii-importante-pentru-ploiestenii-care-beneficiaza-de-sprijin-financiar-pentru-incalzirea-locuintelor

Primăria Municipiului Ploiești, prin Administrația Serviciilor Sociale Comunitare, informează cetățenii Municipiului Ploiești că, începând cu data de 07.10.2020, va derula activitatea de distribuire a formularelor de cerere si declarație pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței, aferent sezonului rece 2020 – 2021, astfel:

  • La actualul sediu al Serviciului Ajutoare Încălzire, Programe si Incluziune Sociala din Str. Văleni nr. 32 (in spatele sediului SGU);
  • La Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova, cu sediul in Ploiești Str. General Vasile Milea nr.1. bl.A7, parter.

Depunerea formularelor pentru acordarea ajutoarelor, se va face începând cu data de 07.10.2020, pe adresa de e-mail aju@asscploiesti.ro sau la actualul sediu al Serviciului Ajutoare Încălzire, Programe si Incluziune Sociala din   Str. Văleni nr. 32 (in spatele sediului S.G.U.),  astfel:

                        Marți 8³° – 16³º

                        Miercuri 8³° – 16³º

                        Joi 8³º – 18³°

                        Vineri 8³º – 14º°

Informații suplimentare privind condițiile de acordare ale acestui sprijin financiar, se pot  obține de pe site-ul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, (asscploiesti.ro), la adresa de e-mail aju@asscploiesti.ro sau la numerele de telefon 0244-384.924, 0244-384.920, 0244-384.947.

Post-ul INFORMAȚII IMPORTANTE pentru ploieștenii care beneficiază de sprijin financiar pentru încălzirea locuințelor apare prima dată în republikaNEWS.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns