Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Imunitatea după infectarea cu noul coronavirus poate ține șapte luni

imunitatea-dupa-infectarea-cu-noul-coronavirus-poate-tine-sapte-luni

Imunitatea dată de infectarea cu noul coronavirus poate ține 7 luni, spun experții Organizației Mondiale a Sănătății. Și tot ei atrag atenția că este posibil ca persoane care fac forme ușoare ale bolii, să nu dezvolte anticorpi sau să îi piardă mult mai repede, caz în care se pot reinfecta.

Doctorul Soumya Swaminathan, reprezentant al OMS: „Ceea ce ştim este că majoritatea oamenilor care fac COVID dezvoltă anticorpi.

Există o diferenţă la cei care sunt asimptomatici sau fac forme uşoare ale bolii. Se pare că printre ei sunt mulți care nu prezintă anticorpi detectabili.

Dar aproape toți cei care fac forme medii până la severe ale bolii au anticorpi. Până acum, studiile arată că pot dura până la șapte luni, cel puţin”.

sursa: digi24.ro

Articolul Imunitatea după infectarea cu noul coronavirus poate ține șapte luni apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns