Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Imaginea virală care a dus la demiterea unui șef din Poliția Prahova

imaginea-virala-care-a-dus-la-demiterea-unui-sef-din-politia-prahova

Șoferii care au circulat sâmbătă pe centura de vest a municipiului Ploieşti au avut parte de o surpriză periculoasă. Un echipaj de poliție a poziţionat autospeciala pe care se afla radarul perpendicular pe şosea, blocând o bandă a DN1.

La câteva ore după ce imaginea a devenit virală pe internet, conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Prahova a dispus o serie de măsuri, inclusiv înlocuirea conducerii Biroului Drumuri Naţionale din cadrul Serviciului Rutier, potrivit Agerpres.

”În urma apariţiei în spaţiul public a unei fotografii în care un auto aparţinând Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova este poziţionat perpendicular pe o bandă de decelerare în zona Centura de Vest Ploieşti, comunicăm următoarele: agenţii de poliţie se aflau într-o activitate organizată pentru combaterea vitezei neregulamentare, unde acţionau cu aparatul radar tip TruCam pe care îl utilizau din staţionare, din echipajul de poliţie. Echipajul de poliţie a fost repoziţionat”, a transmis Biroul de Presă al IPJ.

Potrivit sursei citate, în acest context, conducerea IPJ Prahova a dispus încetarea împuternicirii ofiţerului aflat la conducerea Biroului Drumuri Naţionale din cadrul Serviciului Rutier începând cu data de 31 octombrie ”pentru modul defectuos de acţiune al poliţiştilor din subordine, totodată fiind efectuate verificări şi faţă de cei doi agenţi care au acţionat în acest mod”.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns