Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Gloria Stelei pune tunurile pe Dennis Man după a patra victorie la rând: „Totul este la întâmplare! N-a dat o pasă”

gloria-stelei-pune-tunurile-pe-dennis-man-dupa-a-patra-victorie-la-rand:-„totul-este-la-intamplare!-n-a-dat-o-pasa”

FCSB a câștigat și cu Chindia Târgoviște, scor 2-0, roș-albaștrii au ajuns la patru victorii consecutive în Liga 1 și speră să ia în sfârșit titlul, însă Helmut Duckadam tot nu este încântat de modul în care joacă echipa lui Toni Petrea.

Fostul mare portar crede că FCSB se impune doar prin valoarea individuală a jucătorilor și n-are încredere că echipa poate progresa cu Toni Petrea pe bancă.

După succesul de luni seara, FCSB este la trei puncte de liderul Craiova, care a câștigat cu emoții la Mediaș cu Hermannstadt, scor 1-0. Spre deosebire de CFR, marele avantaj al echipei lui Gigi Becali este că nu mai joacă în Europa League, după ce a ratat și în acest an calificarea în faza grupelor.

Helmut Duckadam se ia de Dennis Man, „perla” lui Gigi Becali: „N-a dat o pasă, nu mi-a plăcut!”

FCSB și-a făcut meciul ușor din prima repriză: Iulian Cristea a deschis scorul în minutul 23, după o greșeală de poziționare a portarului Chindiei și și-a trecut în cont a treia reușită pentru FCSB. Totuși, Helmut Duckadam crede că FCSB „joacă la întâmplare”, iar acesta crede că Darius Olaru nu poate juca niciodată pe postul de atacant.

„Fiecare joacă pentru el! Nu văd trasee de joc. Nu mi-a plăcut Dennis Man, individualist, n-a dat o pasă la nimeni. Moruțan a fost altruist. Nu văd un joc de echipă, se joacă totul pe inspirația lui Tănase. Totul este la întâmplare din punctul meu de vedere. Olaru n-a contat! El nu e vârf, nu putem juca precum Barcelona.

 

Cu siguranță, este și o chestiune de antrenor. Mă așteptam ca echipa să crească. Ca joc de echipă, FCSB nu-mi place. În Germania trebuie să ai un joc de echipă, nu să faci șmecherii”, a spus Helmut Duckadam, la Digi Sport, după succesul roș-albaștrilor cu Chindia Târgoviște.

The post Gloria Stelei pune tunurile pe Dennis Man după a patra victorie la rând: „Totul este la întâmplare! N-a dat o pasă” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns