Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

„Gazzetta dello Sport” l-a dat de gol pe Dan Petrescu. Jurnaliștii italieni susțin că antrenorul român vrea să plece de la CFR Cluj pentru că are o ofertă fabuloasă din țările arabe

„gazzetta-dello-sport”-l-a-dat-de-gol-pe-dan-petrescu.-jurnalistii-italieni-sustin-ca-antrenorul-roman-vrea-sa-plece-de-la-cfr-cluj-pentru-ca-are-o-oferta-fabuloasa-din-tarile-arabe

„Gazzetta dello Sport” a făcut o radiografie a echipei CFR Cluj. Jurnalliștii au scris despre problemele cu accidentările, dar și despre pandemia de COVID-19 care l-a trimis în „izolare” pe Andrei Burcă. Au aflat și de ce Dan Petrescu s-a supărat și și-a anunțat plecarea: antrenorul român este ademenit cu un salariul de două milioane de euro pe an din țările arabe.

AS Roma și CFR Cluj se pregătesc pentru derby-ul grupei A. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, dar ardelenii sunt pe primul loc pentru că au plus gol în plus la capitolul reușite. Jurnaliștii de la „Gazzetta dello Sport” au scris despre problemele de la campioana României și au amintit că Dan Petrescu a amenințat că pleacă după duelul cu Gaz Metan Mediaș. Sunt convinși că antrenorul se folosește de scandalul cu arbitrul, de la ultima etapă, ca să-și forțeze plecarea la un salariu de două milioane de euro din fotbalul arab.

Jurnaliștii scriu și despre problemele medicale care au lovit defensiva CFR-ului și au amintit de absența „expertului brazilian”. Tot în „Gazzetta dello Sport” sunt prezentați și cei trei jucători care au jucat în Italia. Atacantul croat Gabriel Debeljuh (24 de ani) a trecut la începutul carierei sale pe la Torino, Piacenza și Mantova, în timp ce Damian Djokovic a jucat la Monza, Cesena, Bologna, Livorno și Spezia. Atacantul slovac Vojtus, proaspăt transferat de CFR de la Academica Clinceni, a evoluat la „Primavera” a lui Inter, între 2010 și 2012.

Dan Petrescu și glumele de la Roma. A promis pizza și a cerut doi jucători

Dan Petrescu a încercat să pară cât mai relaxat la conferința de presă. S-a plâns că nu are jucători și a cerut doi jucători de la adversari. A promis o pizza pentru jucătorul de la CFR Cluj care va reuși să marcheze două goluri.

Ţinând cont că Roma are 6 fundaşi, nu ne dă şi nouă doi? Că ei au şase fundaşi centrali în lot. Avem 7 jucători absenţi, cum să pregătesc meciul, spuneţi-mi şi mie. Nu am avut timp să îl pregătim cum voiam.

Cine dă două goluri mâine, primeşte o pizza de la mine. Ei sunt clar favoriţi. Cred că numai un miracol, chiar un miracol ar face ca CFR să scoată ceva pozitiv mâine. Chiar dacă pierdem, nu e ceva tragic. Să înţeleagă că dacă au pierdut cu Roma, nu are de ce să le fie ruşine”, a mai spus Dan Petrescu.

The post „Gazzetta dello Sport” l-a dat de gol pe Dan Petrescu. Jurnaliștii italieni susțin că antrenorul român vrea să plece de la CFR Cluj pentru că are o ofertă fabuloasă din țările arabe appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns