Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Gazzetta dello Sport, după ce Roma a distrus-o pe CFR: „A fost o echipă ruptă!”

gazzetta-dello-sport,-dupa-ce-roma-a-distrus-o-pe-cfr:-„a-fost-o-echipa-rupta!”

CFR n-a avut nicio șansă la Roma, a pierdut cu scorul de 0-5, iar Gazzetta dello Sport a remarcat că echipa lui Dan Petrescu „a fost ruptă”.

Jurnaliștii italieni au remarcat jocul excelent al Romei și subliniază că diferența de cinci goluri este una corectă, la cum au stat lucrurile pe Olimpico.

Duelul dintre AS Roma și CFR Cluj a fost Live Video Online pe prosport.ro!

Gazzetta dello Sport, după ce echipa lui Dan Petrescu s-a făcut de râs la Roma: „A fost o echipă ruptă!”

Gazzetta dello Sport a subliniat că echipa din Gruia „a fost ruptă”, în condițiile în care italienii au marcat repede pe Olimpico, prin starul Henrikh Mkihtaryan, care a marcat fără marcaj.

„Trebuie să aplaudăm jocul Romei, care a devenit lider în grupă după manita cu CFR. Acest 5-0 reflectă diferența de valoare din teren, cu Roma care a controlat meciul de la început până la final. CFR Cluj a fost o echipă ruptă, care a început în 3-4-3, după care a jucat în 4-1-3-2.

 

Dan Petrescu a încercat mereu să schimbe cumva fața echipei, dar fără succes. S-a terminat 5-0 pentru Roma, care poate să petreacă după această victorie categorică, cel puțin până la meciul cu Genoa”, a scris Gazzetta dello Sport, după ce ardelenii au fost umiliți în capitala Italiei.

AS Roma – CFR Cluj | Echipele de start

AS Roma: Pau Lopez – Fazio, Ibanez, Kumbulla, – Bruno Peres, Cristante, Vertout, Spinazzola – Villar, Mkhitaryan, Borja Mayoral
Rezerve: Boer, Mirante, Karsdorp, Juan Jesus, Smalling, Pellegrini, Dzeko, Pedro, Zalewski, Milanese, Tripi
Antrenor: Paulo Fonseca

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Manea, Ciobotariu, Camora – Itu, Hoban, Djokovic – Rondon, Debeljuh, Deac
Rezerve: Sandomierski, Păun, Pereira, Latovlevici,  Joca, Cârnaț
Antrenor: Dan Petrescu

The post Gazzetta dello Sport, după ce Roma a distrus-o pe CFR: „A fost o echipă ruptă!” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns