Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Gabi Balint este convins că Mirel Rădoi va merge la CS U Craiova: „Patronul Mihai Rotaru îl așteaptă”. Greșeala pe care o face selecționerul la echipa națională

gabi-balint-este-convins-ca-mirel-radoi-va-merge-la-cs-u-craiova:-„patronul-mihai-rotaru-il-asteapta”.-greseala-pe-care-o-face-selectionerul-la-echipa-nationala

Gabi Balint (57 de ani), fostul atacant al echipei naționale de fotbal a României, este de părere că selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani)  va accepta oferta lui Mihai Rotaru, de a antrena CS U Craiova.

Fostul mare fotbalist al Stelei este convins că Mirel Rădoi a discutat deja cu patronul Craiovei, însă a dorit să rămână concentrat la următoarele meciuri pe care le are de disputat pe banca echipei naționale.

Pentru România lui Mirel Rădoi urmează două meciuri în Liga Națiunilor: cu Norvegia, pe 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, și cu Irlanda de Nord, în deplasare, pe 18 noiembrie, de la ora 21:45.

Gabi Balint este convins că Mirel Rădoi va merge la CS U Craiova

Gabi Balint a explicat și care este greșeala pe care Mirel Rădoi o face la prima reprezentativă. Acesta este de părere că are o mentalitate mult prea „mare” pentru echipa actuală a României.

„Aștept și eu meciurile următoare. Mi-a plăcut prima repriză cu Belarus, dar trebuie să fim sinceri, ăia parcă au venit să îl caute pe Dracula prin România. Erau pe teren, numai la fotbal nu le stătea mintea.

Are o mentalitate mare, pentru o echipă mare. Eh, aici e o problemă! Fără să jignim, nu e o echipă cu care să te duci în fruntea ei la luptă. E adevărat, nu ne-a plăcut jocul defensiv al lui Pițurcă, Iordănescu sau Contra, dar adevărul e undeva la mijloc. Nu poți să te avânți așa.

Eu am încredere că el oricum va reuși. E mai greu la echipa națională. Va reuși la Craiova probabil. El așteaptă să vadă ce se va întâmpla cu meciurile astea două. Eu cred că el a discutat cu patronul de la Craiova, dar nu i-a dat niciun răspuns. Vrea să pregătească meciurile bine și apoi să aibă o discuție cu Federația. De asta patronul l-a pus pe Papură, băiatul de acasă. Dar cred că îl așteaptă pe Rădoi”, a spus Gabi Balint, la Digi Sport.

The post Gabi Balint este convins că Mirel Rădoi va merge la CS U Craiova: „Patronul Mihai Rotaru îl așteaptă”. Greșeala pe care o face selecționerul la echipa națională appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns