Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

FOTO: Tupeu incredibil. Trei tineri i-au luat la înjurături pe salvamontiștii veniți să-i salveze în Bucegi

foto:-tupeu-incredibil.-trei-tineri-i-au-luat-la-injuraturi-pe-salvamontistii-veniti-sa-i-salveze-in-bucegi
Trei tineri bucureșteni de 20 de ani i-au pus pe jar pe salvatorii de la Salvamont Bușteni, Prahova și Dâmbovița. 

Tinerii se aflau pe traseul turistic dintre Vârful Omu și Babele și au sunat să ceară ajutor, după ce unul dintre ei a căzut pe potecă și s-a lovit la un deget (!)

Deranjați că salvamontiștii nu au ajuns când ar fi vrut ei (de obicei, intervențiile sunt de durată din motive lesne de înțeles – distanțele lungi, terenul accidentat, condițiile meteo), indivizii i-au luat la înjurături prin telefon!

La intervenție au participat și un polițist din cadrul IPJ Dâmbovița și un echipaj al Jandarmeriei. Aceștia au aflat motivul real pentru care tinerii din București au sunat la 112.

“Au vrut să ajungă cât mai repede și fără efort la mașina parcată la Padina! S-au gândit că salvamontiștii au datoria să facă pe taximetriștii”, au spus cei de la Salvamont.

Post-ul FOTO: Tupeu incredibil. Trei tineri i-au luat la înjurături pe salvamontiștii veniți să-i salveze în Bucegi apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns