Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

FOTO Groapa ilegală de deșeuri auto de la Bucov crește sub ochii autorităților. Căruțaș prins în flangrant

foto-groapa-ilegala-de-deseuri-auto-de-la-bucov-creste-sub-ochii-autoritatilor.-carutas-prins-in-flangrant

Observatorulph.ro publică noi imagini surprinse cu dezastrul ecologic de la Bucov.

În mai multe locuri de pe raza comunei aflată la câțiva km de Ploiești s-au depozitat ilegal, în ultima perioadă, câteva tone de deșeuri provenite din dezmembrări auto (imaginile dezastrului AICI).

O parte dintre acestea au fost deja incendiate, iar materialele reciclabile vândute de membrii unei grupări care acționează nestingherită, sub ochii autorităților.

Un cititor a surprins zilele trecute un căruțaș care abandona astfel de deșeuri pe un câmp de la marginea comunei transformată într-o bombă ecologică.

Reamintim că observatorulph.ro a publicat recent articolul O afacere mizerabilă și penală otrăvește aerul, solul și apa din Bucov, sub ochii autorităților. Imaginile dezastrului.

La solicitarea redacției noastre IJP Prahova a transmis că, în urma controalelor din ultimii doi ani, aici s-au aplicat oar două amenzi, una fiind în valoare de numai 500 de lei (Detalii AICI).

Imagini surprinse luni, 19 octombrie, de un cititor oobservatorulph.ro la groapa ilegală cu deșeuri auto din Bucov:

 

Articolul FOTO Groapa ilegală de deșeuri auto de la Bucov crește sub ochii autorităților. Căruțaș prins în flangrant apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns