Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

FOTO: Curtea interioară a magazinelor Penny și Jysk din Ploiești, plină de gunoaie. Pățania unui client

foto:-curtea-interioara-a-magazinelor-penny-si-jysk-din-ploiesti,-plina-de-gunoaie.-patania-unui-client

Un client al magazinului Jysk din Ploiești, care a trebuit să meargă în curtea interioară pentru ridicarea unui obiect voluminos, a fost indignat de imaginea gunoaielor și a mirosului insuportabil emanat de acestea.

”Astăzi am fost la Jysk să ridic un obiect mai voluminos și am fost îndrumat către parcarea interioară a magazinului. Aici am găsit o mizerie de nedescris și un miros oribil. Când le-am atras atenția, mi-au răspuns că nu este vina lor” a fost mesajul cititorului, care ne-a trimis imaginile de mai jos.

Contactați de observatorulph.ro reprezentanții magazinului Jysk au declarat că acestea nu le aparțin, în curtea interioară fiind depozitate și deșeurile magazinului vecin, Penny.

FOTO Cum arată deșeurile din spatele magazinelor Jysk și Penny de pe Șoseaua Nordului:

Articolul FOTO: Curtea interioară a magazinelor Penny și Jysk din Ploiești, plină de gunoaie. Pățania unui client apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns