Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Fotbaliștii vindecați de COVID-19 nu vor mai fi retestați timp de trei luni de zile! Noul ”Protocolul medical pentru desfășurarea competițiilor”

fotbalistii-vindecati-de-covid-19-nu-vor-mai-fi-retestati-timp-de-trei-luni-de-zile!-noul-”protocolul-medical-pentru-desfasurarea-competitiilor”

Fotbalul românesc primește un ajutor nesperat, după ce Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a decis azi, 28 octombrie 2020, modificarea ”Protocolului medical pentru desfășurarea competițiilor”.

Prin noile prevederi referitoare la cazurile depistate pozitiv în urma testării COVID-19, conform noului protocol, pacientul pozitiv SARS-CoV-2 nu mai trebuie retestat RT-PCR timp de 90 zile de la vindecare, cu excepţia persoanelor cu imunodepresii severe sau a celor care dezvoltă simptomatologie clar sugestivă.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți CITI AICI:

The post Fotbaliștii vindecați de COVID-19 nu vor mai fi retestați timp de trei luni de zile! Noul ”Protocolul medical pentru desfășurarea competițiilor” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns