Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Florin Tănase, primit cu brațele deschise la națională de Nicolae Dică. „Eu nu sunt genul de om care să aibă ranchiună”

florin-tanase,-primit-cu-bratele-deschise-la-nationala-de-nicolae-dica.-„eu-nu-sunt-genul-de-om-care-sa-aiba-ranchiuna”

Nicolae Dică a făcut pace cu Florin Tănase. Cei doi s-au certat zdravăn când au lucrat împreună la FCSB. Antrenorul s-a plâns că Tănase este unul dintre jucătorii care vorbesc direct cu Gigi Becali și reușesc în acest fel să-i influențeze deciziile.

Florin Tănase a înscris 7 goluri în acest campionat și l-a egalat pe Dennis Man în clasamentul celor mai buni marcatori din Liga 1. Prin acest evoluții, căpitanul FCSB l-a convins pe Mirel Rădoi că merită să facă parte din lotul național. Tănase va trebui să lucreze la națională cu Nicolae Dică, antrenorul cu care s-a certat în perioada în care au lucrat la formația patronată de Gigi Becali.

„Dacă eu aveam ceva cu Tănase, aveam şi cu Florinel Coman, care a fost în aceeaşi situaţie. Aveam şi cu Alibec, care a fost la echipa naţională. Eu nu sunt genul de om care să aibă ranchiună.

În momentul în care eu am venit la echipa naţională, am vorbit cu Mirel şi i-am spus că nu contează ce discuţii am avut eu cu jucătorii de la Steaua (n.r. – FCSB). Noi am considerat că merită în acest moment”, a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

FCSB are 4 jucători la echipa națională de seniori

Nicolae Dică spune că jucătorii de la FCSB au progresat foarte mult și că merită să facă parte din lotul național. FCSB are opt jucători la naţionalele României: Valentin Creţu, Iulian Cristea, Dennis Man şi Florin Tănase ( la prima reprezentativă) şi pe Andrei Vlad, Darius Olaru, Gabriel Simion şi Olimpiu Moruţan (la naționala pregătită de Adrian Mutu).

„Când eu i-am antrenat, Dennis Man jucase un meci într-un an la Steaua (n.r. – FCSB). Jucase mai mult în Liga 3, când am ajuns eu. Coman atunci a venit, Tănase avea un an de zile, dacă nu mă înşel, la Steaua (n.r. – FCSB).

Erau la început la acest club. Au crescut foarte mult, mai ales în ultima perioadă, şi eu mă aşteptam la acest lucru, pentru că au calitate”, a mai declarat antrenorul secund al echipei naționale de seniori.

The post Florin Tănase, primit cu brațele deschise la națională de Nicolae Dică. „Eu nu sunt genul de om care să aibă ranchiună” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns