Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Florin Tănase, încântat după victoria cu Chindia: „Acesta a fost întotdeauna spiritul Stelei”. Ce spune despre o posibilă convocare la echipa națională

florin-tanase,-incantat-dupa-victoria-cu-chindia:-„acesta-a-fost-intotdeauna-spiritul-stelei”.-ce-spune-despre-o-posibila-convocare-la-echipa-nationala

Florin Tănase, căpitanul în vârstă de 25 de ani al lui FCSB, a înscris în meciul cu Chindia Târgoviște, scor 2-0, în etapa a noua din Liga 1.

Iulian Cristea a deschis scorul în minutul 23, după o greșeală de poziționare a portarului Chindiei și și-a trecut în cont a treia reușită pentru FCSB. Golul de 2-0 a fost înscris de către Florin Tănase, în minutul 56, după un șut frumos din întoarcere, din marginea careului.

Florin Tănase, încântat după Chindia – FCSB

Deși CFR Cluj este rivala celor de la FCSB în lupta pentru titlu, Florin Tănase a avut un discurs fair-play la adresa echipei antrenate de către Dan Petrescu, în contextul numeroaselor meciuri pe care ardelenii le au de disputat în această perioadă, în campionat și în grupele Europa League.

„Un joc bun, trei puncte, ne-am atins obiectivul. Am simțit ceva la gambă, dar nu este nimic.

Suntem în luptă cu două echipe, nu se pune problema să fim în luptă cu o singură echipă. Mai sunt etape de jucat, după aceea se vor înjumătăți punctele, iar în play-off orice echipă are șanse.

E destul de greu să joci dint trei în trei zile, știm și noi cum e acest lucru, dar mă bucur pe de altă parte că (n.r. CFR Cluj) ne reprezintă în Europa. Îmi pare rău că nu am reușit și noi să ajungem acolo din cauza acestui virus.

Suntem bucuroși că marcăm multe goluri. Acesta a fost întotdeauna spiritul Stelei, de a marca, de a juca spectaculos. Sper să o ținem tot așa până la sfârșit. Degeaba vom marca multe goluri dacă nu vom lua puncte. Nu contează cine va ieși golgheter, ori eu, ori Man, important e titlul pentru noi”, a spus Florin Tănase, la flash-interviurile de după meci.

Florin Tănase, despre echipa națională

Întrebat despre o posibilă convocare la echipa națională, având în vedere forma bună pe care o arată în ultima perioadă, Florin Tănase a răspuns modest:„Rămâne de văzut. Dacă voi fi chemat la echipa națională, voi răspunde cu plăcere”.

  • 7 meciuri a marcat Florin Tănase pentru FCSB în actuala ediție a Ligii 1, în cele opt meciuri jucate.
  • 2.2 milioane de euro este cota de piață a lui Florin Tănase, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

The post Florin Tănase, încântat după victoria cu Chindia: „Acesta a fost întotdeauna spiritul Stelei”. Ce spune despre o posibilă convocare la echipa națională appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns