Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Florin Răducioiu, strigăt de disperare: „Nu mai pot să accept așa ceva!” Fostul mare atacant, semnal de alarmă despre dezastrul de la Dinamo

florin-raducioiu,-strigat-de-disperare:-„nu-mai-pot-sa-accept-asa-ceva!”-fostul-mare-atacant,-semnal-de-alarma-despre-dezastrul-de-la-dinamo

Florin Răducioiu este foarte îngrijorat de situația de la Dinamo. Fostul mare atacant este convins că încă un sezon este compromis pentru „câini”, dar acesta se teme și de lucruri mai grave.

Dinamo a început sezonul cu mari speranțe, după ce echipa a fost preluată de fondul de investiții reprezentat de Pablo Cortacero. Totul s-a transformat însă într-un adevărat coșmar, iar suporterii sunt pur și simplu panicați în legătură cu viitorul echipei.

Cum Pablo Cortacero se lasă în continuare așteptat la club, iar oficialii echipei au rămas în stradă din cauza datoriilor, lucrurile nu se anunță deloc… roz pentru „câinii roșii”.

Florin Răducioiu, strigăt de disperare: „Nu mai pot să accept așa ceva!” Semnal de alarmă despre dezastrul de la Dinamo

„Am crezut că vorbim despre un new Dinamo, o nouă eră a lui Dinamo, dar nu este aşa. Vreau să cred că lucrurile vor fi din ce în ce mai clare, altfel Dinamo riscă să ajungă, vorbesc fotbalistic, riscăm să fim….deja suntem într-o situaţie complicată.

Să ne batem să nu retrogradăm, ar fi al 3-lea, al 4-lea an lamentabil. O agonie care se prelungeşte şi nu mai pot să accept aşa ceva, ca dinamovist, sunt foarte dezamăgit, dar hai să mai aşteptăm până se va termina anul acesta, să vedem ce se va întâmpla”, a declarat Florin Răducioiu la TelekomSport.

Unul dintre cei mai aprigi contestatari ai spaniolilor, Dănuț Lupu nu traversează cele mai fericite clipe. Fostul mare jucător al lui Dinamo are coronavirus și este internat la terapie intensivă.

Florin Răducioiu este alături de fostul lui coleg, pentru care are și un mesaj de încurajare:

„Ce aş putea să-i transmit unui fost coechipier, ne-am bucurat de multe succese la Dinamo, am şi plâns pentru înfrângeri.

Mi-e drag Dan, întotdeauna a fost un tip extravagant, îi transmit multă sănătate şi să se însănătoşească cât mai repede”, a mai declarat, Florin Răducioiu

Florin Prunea a acționat-o pe Dinamo în judecată: „Nu merge cu minciuna şi cu vrăjeala la infinit”

Florin Prunea, fostul oficial de la Dinamo, este decis să-și recupereze restanțele salariale de la formația din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Florin Prunea s-a despărțit de Dinamo, în această vară, din postura de manager general al clubului, iar acum a declarat pentru ProSport că a ajuns la capătul răbdării.

„Eu nu am mai stat și am acționat clubul Dinamo în judecată, la Tribunal în instanțele civile deoarece la mine era vorba de un contract de muncă.

Nu am treabă cu Negoiță. Spaniolii au preluat şi datoriile clubului, dar nu au achitat aceste datorii la multe persoane. Nu merge cu minciuna şi cu vrăjeala la infinit.

Nici Danciu nu si-a recuperat banii, dar sunt şi alte multe datorii pe la foști angajați şi foști jucatori. Spaniolii nici măcar nu au avut bunul simț să mă caute, iar eu nu am stat după ei.

Au să imi dea în jur de 30.000 de euro, dar avocații mei ştiu mai bine suma exactă. Ce să o mai rezolv amiabil? Voi ce ați fi făcut în locul meu?, s-a întrebat Florin Prunea.

The post Florin Răducioiu, strigăt de disperare: „Nu mai pot să accept așa ceva!” Fostul mare atacant, semnal de alarmă despre dezastrul de la Dinamo appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns