Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Florin Răducioiu pune tunurile pe jucătorii de la CFR Cluj. „Atitudinea a fost total greșită! Mi-e puțin rușine!”

florin-raducioiu-pune-tunurile-pe-jucatorii-de-la-cfr-cluj.-„atitudinea-a-fost-total-gresita!-mi-e-putin-rusine!”

Florin Răducioiu pune tunurile pe jucătorii de la CFR Cluj după eșecul suferit de ardeleni pe „Stadio Olimpico”, scor 0-5, cu AS Roma.

AS Roma – CFR Cluj s-a terminat cu victoria italienilor, iar CFR Cluj a picat pe locul 2 în clasamentul din Grupa A, cu 4 puncte.

Florin Răducioiu susține că jucătorii lui Dan Petrescu au avut o atitudine total greșită și că pentru AS Roma meciul cu CFR Cluj a fost un antrenament.

Florin Răducioiu pune tunurile pe jucătorii de la CFR Cluj

„Atitudinea a fost total greşită, a fost o echipă dominată la toate capitolele şi e o mare problemă. CFR a fost lipsită de orice idee tactică, echipa nu a ştiut să paseze. Nu a fost o echipă concentrată. Să iei gol în minutul 2… A fost o echipă care s-a prăbuşit la mijlocul terenului, Jucătorii Romei au făcut ce au vrut.

Aş mai remarca faptul că Roma a fost prima la minge pe toată durata partidei. Nivelul tehnic al lor e mult mai ridicat. Echipa lui Petrescu a consumat energie fizică şi psihică alergând mereu. Mi-e puţin ruşine, pentru că nu mă aşteptam. Poate are o scuză că nu a jucat cu apărătorii centrali. Pentru Roma a fost un antrenament şi pentru asta sunt foarte dezamăgit.

(n.r. – Dan Petrescu) E un semn prin care spune că eu vreau să plec. A făcut multe, poate spune că nu mai poate face ce a făcut în ultimii ani., a spus Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

CFR Cluj joacă împotriva lui FC Argeș în runda a 10-a din Liga 1

Pentru CFR Cluj urmează meciul cu FC Argeș, duminică, 8 noiembrie, de la ora 18.00, în etapa 10 din Liga 1, sezonul 2020 – 2021. Partida este Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport, Look Plus și Telekom Sport.

The post Florin Răducioiu pune tunurile pe jucătorii de la CFR Cluj. „Atitudinea a fost total greșită! Mi-e puțin rușine!” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns