Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Filtre rutiere pe DN 1 şi DN 72 – amenzi de aproape 10 mii de lei, în nici trei ore

filtre-rutiere-pe-dn-1-si-dn-72-–-amenzi-de-aproape-10-mii-de-lei,-in-nici-trei-ore

F. T.

În contextul în care, reamintim, în primele nouă luni ale acestui an, numărul persoanelor decedate în accidentele rutiere petrecute pe şoselele din Prahova a crescut cu 15 la sută comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, cu atât mai mult sunt justificate filtrele poliţiei prahovene, cum au fost cele de joi, în intervalul orar 13 – 15, 30.
Atunci, potrivit reprezentanţilor IPJ Prahova, în intervalul orar amintit, „agenţi din cadrul Serviciului Rutier au acționat pe DN1 – zona Bărcănești și DN 72, pentru verificarea modului în care sunt respectate normele rutiere. Au fost controlate peste 60 de autovehicule, dintre care 12 destinate transportului public de persoane.
În urma abaterilor constatate, au fost aplicate peste 30 de sancţiuni contravenţionale (atât şoferilor cât şi bicicliştilor – n.n.), în valoare de peste 9.500 de lei.
În ceea ce îi priveşte pe unii dintre biciclişti – care reprezintă, nu de puţine ori, un adevărat pericol pe drumurile publice – IPJ Prahova exemplifică: „Pe raza localităţii Puchenii Mari, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 48 de ani care circula pe bicicletă aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Dispozitivul etilotest a indicat, în cazul acestuia, valoarea de 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat”.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns