Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Fără chiloți, ciorapi și kitsch-uri în târgurile cu produse tradiționale din Ploiești

fara-chiloti,-ciorapi-si-kitsch-uri-in-targurile-cu-produse-traditionale-din-ploiesti

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a anunţat că a dispus desfiinţarea târgului din faţa Halelor Centrale, după ce a observat că acolo, în loc să se vândă produse tradiționale, târgul a fost transformat într-un amalgam de chiloți, ciorapi, curele și alte kitsch-uri.

„Am discutat cu directorul SGU şi tot ce înseamnă târgurile – de care vorbeam şi în campanie – cu chiloţi, ciorapi, maiouri, şuncă se termină. E foarte simplu să îţi dai seama dacă se respectă ceva acolo, pentru că, la nivel de teorie, există o firmă care organiza aceste târguri, tot la nivel de teorie existau şi contracte de salubritate, dar este foarte simplu să vezi dacă sunt sau nu aceste contracte, pentru că e evident că trebuie să existe o habă sau nişte tomberoane. Pe mine nu mă interesează să văd că există o hârtie, mă interesează să văd efectele, adică să aibă oamenii unde să arunce gunoiul. Toalete… nimic, desfăşori diverse activităţi, mai ales în contextul pandemiei, şi nu ai măcar două toalete, una pentru doamne, una pentru domni. Nu exista nimic, motiv pentru care am sistat lucrul ăsta. Singura activitate care va mai fi acolo până la sfârşitul anului este legată de un parteneriat cu Castel Film, în baza căruia se va fi filma în Piaţa Toma Socolescu”, a anunţat primarul Andrei Volosevici.

 

 

Post-ul Fără chiloți, ciorapi și kitsch-uri în târgurile cu produse tradiționale din Ploiești apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns