Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Experiment VIDEO cu etilotestul Poliției Rutiere: Cât iese alcoolemie după ce mănânci salata de castraveți în oțet?

experiment-video-cu-etilotestul-politiei-rutiere:-cat-iese-alcoolemie-dupa-ce-mananci-salata-de-castraveti-in-otet?

Polițistul rutier Tavi Perțea a făcut un experiment pentru a demonta mitul invocat de șoferii care nu recunosc că au consumat alcool, ci doar castraveți, murături sau salată cu oțet.

Descrierea experimentului a fost postată alături de filmare pe canalul de youtube al polițistului:

Citește și VIDEO: Experimentul unui polițist care a suflat în etiolotest după ce s-a dezinfectat pe mâini cu spirt: ”Rezultatul a fost surprinzător!”

”In continuare prezint un experiment efectuat cu aparatul alcooltest din dotarea poltiei rutiere din Romania si anume verific daca iese alcoolemie dupa ce am mancat o salata de castraveti in otet.

Multi conducatori de autoturisme opriti de politie si care ies pozitiv , declara ca nu au consumat alcool, dar ca au mancat o salata de castraveti.

Pentru a verifica acest mit, m-am testat cu aparatul etilotest sa vedem daca se confirma.

Scopul acestui vlog este de a descuraja persoanele care conduc autovehicule sub influenta bauturilor alcoolice”.

VIDEO E adevărat mitul șoferilor invocat în fața polițiștilor că nu au consumat alcool, ci doar au mâncat castraveți sau salată cu oțet? NU!

 

Articolul Experiment VIDEO cu etilotestul Poliției Rutiere: Cât iese alcoolemie după ce mănânci salata de castraveți în oțet? apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns