Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Eveniment privat, oprit de polițiști, sâmbătă noapte, la Boldești-Scăeni

eveniment-privat,-oprit-de-politisti,-sambata-noapte,-la-boldesti-scaeni

Polițiștii din Boldești-Scăeni au întrerupt, sâmbătă noapte, un eveniment privat la care participau 18 persoane. Administratorul și organizatorul au fost sancționați contravențional cu 5.000 de lei amendă.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Boldești-Scăeni, în timp ce efectuau verificări pe linia respectării măsurilor de prevenire a răspândirii Covid-19, au constatat faptul că, sâmbătă noapte, în jurul orei 21.15, în incinta unui punct de lucru era organizat un eveniment privat, la care participau 18 persoane.

Administratorul și organizatorul au fost sancționați contravențional, cu 5.000 de lei.

„De asemenea, evenimentul a fost întrerupt si au fost reprelucrate prevederile legale privind protecția și distanțarea fizică dispuse în vederea combaterii pandemiei de COVID-19. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a precizat IJP Prahova.

Totodată, reamintim cetățenilor că în conformitate cu Hotărârea Guvernului Nr. 856/2020 în această perioadă nu este permisă  organizarea evenimentelor private.

Articolul Eveniment privat, oprit de polițiști, sâmbătă noapte, la Boldești-Scăeni apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns